Володимир ШАРАН: «Потрібно, щоб футболісти заробляли та виконували задачі»

Футбол

Екс-тренер «Олександрії» розповів про переговори із керівництвом «Миная».

Колишній наставник «Олександрії» Володимир Шаран, який є головним кандидатом на посаду нового тренера «Миная» після відставки Ігоря Леонова, розповів про переговори із керівництвом закарпатського клубу.

– Ми зустрілися із керівництвом, переговорили. Приємна компанія, президент, віце-президент, директор клубу, спортивний директор. Ми поспілкувалися години зо три, і на цьому все закінчилося. Ми потиснули один одному руки, і я поїхав назад відпочивати до Східниці. Я перебував у Східниці, за мною приїхали, і я поїхав до Ужгорода.

Амбіції є, вони лишилися. Мета — залишити команду у Прем’єр-лізі, це амбіції для будь-якого тренера. Але я сказав, що і як бачу в команді, як мені хотілося б працювати. Я багато років працював в «Олександрії», де є певні умови для того, щоб команда та гравці прогресували. Не все залежить від тренера. Потрібно підсилити команду, ми розмовляли на цю тему.

– Підсилення потрібне багатьох позицій?
– Звичайно. А як інакше, якщо команда перебуває на 15-му місці? Хочеться працювати в команді, де я бачу, що люди хочуть ставити завдання та виконувати їх. І для цього необхідні умови насамперед для футболістів. Не фінансові умови для мене, тому що для мене це не головне. Де б я не працював, я ставив насамперед не себе, а гравців. Це можуть підтвердити футболісти «Олександрії» різних поколінь, із якими я працював. Цього ж я хочу й у «Минаї». Потрібно, щоб футболісти заробляли та виконували поставлені перед ними задачі. Для цього необхідні тренувальні поля, харчування, проживання та вирішення інших питань. Я поки що нічого не бачив, нікуди не їздив. Я тільки зустрічався з президентом та його помічниками, які працюють у клубі.

Після 18-ти зіграних турів «Минай» посідає 15-те місце в УПЛ, маючи в активі 10 очок за різниці забитих та пропущених м’ячів 12-30.

Джерело — Футбол 1/2/3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *