Наші профі. Підсумки півріччя: Друга ліга

Футбол

Як виступали наші професіонали у Другій лізі ПФЛ читайте в черговому матеріалі серії “Наші профі. Підсумки півріччя”.

Владислав Приймак (“Карпати” Львів)
16 матчів в лізі (4 голи, 5 попередження), 3 матчі в кубку (2 попередження)

Одним з лідерів вкотре відновлених “Карпат” став захисник Владислав Приймак. Після переходу з луцької “Волині” наш земляк застовпив за собою місце в обороні львів’ян, сумарно відігравши 19 матчів в осінній частині сезону і забивши при цьому чотири м’ячі. Разом з тим “Карпати” є лідерами групи А Другої ліги – 48 залікових пунктів у 18 зіграних матчах.

Остап Вульчин (“Карпати” Львів)

Голкіпер Остап Вульчин влітку змінив “карпатівську” прописку, перейшов з галицьких до львівських “левів”. Втім, дебютувати в офіційних матчах за команду Андрія Тлумака так і не зміг, тож по завершенню осінньої частини сезону отримав стаус вільного агента і наразі знаходиться в пошуках нового клубу.

Володимир Сениця (“Епіцентр” Дунаївці)
16 матчів в лізі (2 попередження), 3 матчі в кубку

Левову частку матчів у складі друголігового “Епіцентру” провів захисник Володимир Сениця. В цілому футболіст відіграв 19 матчів у другій лізі та Кубку України, а його команда пішла на зимову перерву на п’ятій позиції з амбіціями на матчі плей-офф Другої ліги.

Тарас Ільницький (МСК “Дніпро” Черкаси)

Прикарпатський фахівець Тарас Ільницький влітку очолив черкаський МСК “Дніпро”. Склад “муніципалів”сформований з юних вихованців місцевої школи, тож не дивно, що за підсумком футбольної “осені” черкащини не хапають зірок з неба – одинадцята сходинка серед 15-ти команд учасниць у групі А. Разом з тим, після завершення першої частини сезону з більшістю гравців було розірвано контракти, тож нашому земляку після Нового року доведеться формувати фактично нову команду.

Олександр Нестерук (“Енергія” Нова Каховка)
17 матчів в лізі (3 попередження), 1 матч в кубку (1 попередження)

Захисник Олександр Нестерук проводить свій третій сезон у складі новокаховської “Енергії”. Як і в минулих роках 21-річний оборонець є лідером захисту “енергетиків” – 18 матчів у всіх турнірах. Втім, по завершенню сезону з Олександром, як і з ще когортою гравців у клубі було вирішено попрощатись, тож захисник взимку шукатиме собі нове місце роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *