Кардинал – Ураган – 1:4. Післямова

ТОП Футзал

Наставники обох команд поділились враженнями від гри.

МАКСИМ ПАВЛЕНКО:

“Сьогодні був святковий футзал у виконанні обох команд. Не було достатньо агресії. Дякувати Богові, ми змогли забити третій і четвертий гол. Бо якби пропустили за рахунку – 2:1 – гра пішла б за зовсім іншим сценарієм.

Розуміли, що “Кардинал Рівнестандарт” – дуже швидка команда. Знали, що не можна розкриватися, але отримали швидкий гол у свої ворота. Почали грати більш активно. Намагалися щільно грати з Михайлом Волянюком. Отримали чимало контратак у свої ворота. Потрібно працювати, щоб таких моментів було якомога менше.

Знайшли свій другий гол в кінці першого тайму. Розіграли штрафний. Хотіли розіграти по-іншому, але рикошет допоміг і вдалося забити на останній секунді.

В другому таймі нас виручав голкіпер. Загалом добре відіграли і перемогли в непростому матчі.”

ОЛЕКСАНДР БОНДАР:

“Якщо після гри проти “Viva Cup” емоції переповнювали – то сьогодні я сповнений розчарування. Ніби, і вдало розпочали гру. Забили гол. На жаль, не вдалося розвинути перевагу. Пропустили після стандарту. Дуже простий гол. І другий м’яч у роздягальню – не скажу, що він нас надломив психологічно. Але дав необхідний заряд суперникам, вони більше повірили в себе.

По перерві ми теж мали моменти. На жаль, не реалізували їх. І знову пропускаємо. Просив команду не опускати руки. Грати до кінця. Мали моменти у грі п’ять на чотири – знову не забили. Можливо, навіть один гол допоміг би вплинути на результат гри. Дав би натхнення.

Будемо намагатися покращувати свою гру. Насамперед в захисті.

Агресії було мало, бо багато емоцій віддали у попередній грі.”

Кардинал-Рівнестандарт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *