В березні відбудеться Кубок Підгір’я-2022

Футбол

Івано-Франківська обласна асоціація футболу запрошує аматорські футбольні клуби (команди) України та області на 27-й за ліком традиційний турнір з футболу “Кубок Підгір’я”.

Умови проведення турніру та порядок визначення переможців будуть затверджені на спільному засіданні Комітету з проведення змагань “ІФАФ” та представників команд.

Головна мета турніру “Кубок Підгір’я” – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу в 2022 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та асистентів арбітра з футболу до змагань у 2022 році.

Турнір планується проводити в період з 12 по 20 березня 2022 року. Матчі турніру відбудуться на стадіонах м. Івано-Франківська, зокрема: “Хет-Трик Арена” (вул. Чорновола, 128), спорткомлекс НФК “Ураган” (вул. Пасічна, 55). Нарада з представниками команд відбудеться 11 березня 2022 року о 16-ій годині в офісі обласної асоціації футболу (вул. Чорновола, 80).

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів “ІФАФ”. Матчі турніру проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті турніру, який розміщений на офіційному сайті “ІФАФ” в розділі ДОКУМЕНТИ => ТУРНІРИ і є офіційним викликом команд на змагання. Також Регламент можна завантажити за посиланням у кінці даної новини.

РЕГЛАМЕНТ про проведення 27-го традиційного турніру з футболу “Кубок Підгір’я” 2022 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *