Офіційно: 25-річний Роман Герич – гравець «Прикарпаття»

Футбол

Третім новачком “Прикарпаття” під час зимового антракту став 25-річний воротар Роман Герич, який нещодавно припинив співпрацю з друголіговими “Балканами”. 1 лютого цей гравець уклав однорічний контракт з івано-франківським клубом, і вже активно працює на першому тренувальному зборі у складі “зелено-жовтих”.

Роман Герич (03.12.1996) народився у c. Дуліби Львівської області. Вихованець Академії футболу ФК “Скала” (Моршин), за який виступав протягом трьох сезонів у чемпіонаті ДЮФЛ України. У 2014 році одразу був запрошений у молодіжну команду U-19, а влітку 2015-го дебютував за основну команду “Скали”, з якою у Другій і Першій лізі ПФЛ зіграв 31 матч (7 “сухих” ігор).

Далі талановитий голкіпер захищав кольори друголігових ФК “Львів” (2017/18 – 19 матчів) і ФК “Калуш” (2018 – 21 матч), після очого отримав запрошення від петровського “Інгульця”, однак через отриману травму так і не зміг зіграти у цій команді. 2019-й рік і першу частину 2020-го Герич провів у аматорському футболі, змінивши відразу кілька команд: “Сокіл” (Дуліби), “Епіцентр” (Дунаївці), “Авангард” (Жидачів).

Наприкінці літа 2020-го Роман Герич повернувся на всеукраїнський рівень, підписавши контракт з “Балканами” (с. Зоря). Вийшовши на заміну у кубковій грі з “Миколаєвом”, надалі цей воротар відіграв без жодної (!) заміни усі наступні поєдинки команди з Одещини. 45 матчів у Другій лізі (група “Б”) та Кубку України, з яких 12 поєдинків відіграв “на нуль”. Минулого року Герич тричі потрапляв до символічних збірних Другої ліги.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *