Допомога та підтримка від баскетболісток “Франківська”

Баскетбол ТОП

Баскетбольний клуб «Франківськ-Прикарпаття» об’єднав свої зусилля з кращим данкером світу Дмитром Кривенком задля допомоги для українського народу.

Дівчата нашого клубу, які знаходяться за кордоном, зібрали спільно з волонтерами ліки, які були передані в Харків. Оксана Моллова, Христина Філевич, Вероніка Космач, Дарина Завертайло активно приймають участь в волонтерській діяльності на території Івано-Франківської області (розвозять допомогу в дитячі садочки, лікарні нашої області, адресно потребуючим біженцям, займаються сортуванням гуманітарної допомоги, печуть печення і передають в школи та ін.).

Уся допомога буде спрямована на підтримку біженців (жінок, дітей), а саме на придбання життєво необхідних ліків, продуктів харчування та інших речей першої необхідності.

Сьогодні формуємо гуманітарну допомогу, яка завтра вранці поїде в Київську область (Буча, Гостомель і Ірпінь). На базі нашого клубу створено гуманітарний хаб.

Налагоджуємо співпрацю з волонтерськими організаціями Польщі та інших країн Європи та світу. Долучайтесь до нашої команди! Спільними зусиллями переможемо ворога! Слава Україні!

БК “Франківськ-Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *