Володимир Шаран: “Команду залишили деякі гравці і ми в пошуках підсилення”

Футбол

Головний тренер ФК «Минай» Володимир Шаран поспілкувався з клубною прес-службою після вчорашнього першого тренування команди.

– Володимир Богданович, те, що футболісти перебували без футболу і справжнього тренувального процесу 128 днів, означає, що їх чекає найважчий збір?

– Я вважаю що так. Хоча і не правильно говорити, що 128 днів хлопці не тренувались. Вони все одно працювали самостійно. А коли я приїжджав в Ужгород, то з деякими гравцями тренувались разом. Але загального збору не було, тому дійсно деяких гравців я не бачив 128 днів.

Вони приїхали на перше тренування. Дуже радий, що нарешті ми зібрались. На превеликий жаль не всі приїхали. З об’єктивних причин команду покинули деякі гравці і ми в пошуках підсилення команди.

– Єдиним легіонером залишається Ловро Грайфонер?

– Так, ми чекаємо на нього. Дійсно єдиний наш легіонер. Дуже приємно, що він дав згоду приїхати. Ми на нього сподівались, тому що опорний півзахисник – дещо проблемна у нас позиція. І у суботу ми чекаємо Ловро вже в команді.

– Участь у матчах молодіжної збірної України дає Ельдару Кулієву фору перед партнерами в плані фізичної готовності?

– Фізичної – ні, а в психологічній – так. Тому, що фізично після збору «молодіжки», гри проти вірмен він два тижні відпочивав. Так і було заплановано. І зараз фізичні кондиції потрібно відновлювати. Не тільки йому, але й всім гравцям.

– Минув тиждень як ви переглядаєте потенційних новачків. Вже зробили якісь висновки?

– Деякі висновки є, але ми домовились з хлопцями, що ми працюємо разом до 9 липня, а потім визначаємось остаточно.

ФК “Минай”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *