“Прикарпаття” розпочало підготовку до нового сезону

Футбол

“Прикарпаття” розпочало підготовку до нового сезону у Першій лізі, який має стартувати наприкінці серпня. 

20 липня футболісти пройшли медичний огляд і тестування, а вже у четвер в Івано-Франківську розпочнеться перший навчально-тренувальний збір, що триватиме до 1 серпня.

Ігрові тренування відбуватимуться на стадіонах “Рух” і “Гірка”, на міському озері команда бігатиме кроси, а також працюватиме у тренажарному залі.  Другий двотижневий збір івано-франківці також проведуть у рідному місті з 4 по 18 серпня.

Тренерський штаб запланував низку контрольних поєдинків під час літнього міжсезоння. Зокрема, 24 липня у Коломиї пройде благодійний матч з місцевим “Покуттям”, а за тиждень у Богородчанах “Прикарпаття” зіграє з лідером обласного чемпіонату серед аматорів – командою “Blago-Юність” (Верхня).

Є також попередні домовленості про серпневі спаринги з львівськими “Карпатами” і ФК “Львовом”, тернопільською “Нивою”, “Епіцентром” з Дунаївців та чернівецькою “Буковиною”.

Щодо кадрових змін, то залишили команду Олександр Головко, Владислав Сидоренко та Данил Мащенко. Завершився термін оренди у 20-річного Олега Леня, який близький до підписання контракту з львівськими “Карпатами”. МФК “Прикарпаття” дякує цим футболістам за співпрацю!

Ще двоє молодих півзахисників – Владислав Семотюк і Назарій Воробчак – наразі перебувають на перегляді у “Кривбасі” та “Минаї” відповідно. Натомість на тренувальних зборах у “Прикарпатті” буде чимало молодих футболістів з Івано-Франківщини та сусідніх областей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *