Контрольний матч. «Прикарпаття ЗСУ» – «Буковина» – 1:1

Футбол

У неділю, 7 серпня, “Прикарпаття” зіграло свій четвертий контрольний поєдинок під час літнього міжсезоння. До Івано-Франківська завітала чернівецька “Буковина”, яка після п’ятирічної перерви готується повернутися до Першої ліги.

Тиждень тому “жовто-чорні” провели лише свій перший літній спаринг, мінімально перегравши вдома “Епіцентр” з Хмельниччини – 3:2. А вже цієї п’ятниці у Чернівцях івано-франківці розійшлися миром з тим “Епіцентром” – 2:2.

Друга поспіль нічия була зафіксована сьогодні на стадіоні “Рух”, де суперники обмінялися забитими м’ячами у кожному з таймів. На 11-й хвилині Михайло Писко класно пробив зі штрафного, і після невеликого рикошету від захисника м’яч опинився у сітці воріт – 1:0. По перерві гості зуміли зрівняти рахунок на 63-й хвилині, сповна скориставшись помилкою голкіпера, який не влучив по м’ячу після виходу, тож Василь Палагнюк забивав вже у порожні ворота – 1:1.

Незважаючи на прикрий пропущений гол, господарі створили кілька дуже небезпечних моментів і могли знову вийти вперед. Однак спершу Рудюк і Дитко “пробачили” гостей, а згодом воротар “Буковини” виручив свою команду. У підсумку, контрольна гра переможця не виявила – 1:1.

Контрольний матч
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці) – 1:1 (1:0)
Голи:
 Писко (11) – Палагнюк (63).

Прикарпаття: Піцан – Матушевський, Француз, Писко, Рудюк, Бучакчийський, Волошинович (Кузьмин, 32), Цюцюра, 3 гравці на перегляді.
У другому таймі на заміни виходили: В.Радульський, Дитко, Борисевич, Оринчак, Барчук, Геник, Хома, 2 гнп.

Наступного тижня у “Прикарпаття” запланований ще один контрольний матч. У п’ятницю, 12 серпня, “зелено-жовті” на виїзді зіграють спаринг з львівськими “Карпатами”. А 16 серпня до Івано-Франківська завітає тернопільська “Нива”.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *