Олександр Афанасьєв – арбітр матчу «Прикарпаття» – «Полісся»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 1-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Полісся”, що відбудеться найближчої суботи, 27 серпня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме Олександр Афанасьєв.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 35-річний рефері з Харкова почав обслуговувати з 2017-го року, а до цього два сезони він судив ігри Другої ліги. Саме у друголіговому сезоні 16/17 цей арбітр вперше працював на матчі за участі івано-франківської команди. 25 травня 2017 року “Тепловик-Прикарпаття” у 32-му турі на виїзді мінімально поступився винниківському “Руху” (0:1).

У Першій лізі Афанасьєв обслуговував ще три виїзні матчі “Прикарпаття”. У сезоні 2018/19 гра проти “Миколаєва” завершилася мінімальною поразкою івано-франківців (0:1). 11 жовтня 2020 року завдяки єдиному голу Романа Дитка “зелено-жовті” відсвяткували перемогу над “Кременем” – 1:0. Минулого сезону “Прикарпаття” у гостях переграло тернопільську “Ниву” у 10-му турі Першої ліги – 2:0 (голи: Цюцюра, Барчук). 

А от поєдинок за участі житомирського “Полісся” цей арбітр з Харкова обслуговуватиме вперше.

Чемпіонат України. Перша ліга. 1 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Полісся» (Житомир)
27 серпня 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 16:00

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)
Асистенти арбітра – Ростислав Якимик, Василь Остапчук (обидва – Львів)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Едуард Валенко (Львів)

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *