Наші профі. Закордон: Христина Перевізник знову забиває

Футбол

Христина Перевізник забиває 12-й гол в чемпіонаті Литви, Олександр Романчук в новому клубі поки без перемог, а Соломія Гошій тріумфує в центральній грі чемпіонату Грузії – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Литви. 24 тур
ФК “Йонава” – “Судува” Маріямполе – 0:2

Чергової поразки в чемпіонаті Литви зазнала “Йонава” Петра Кушлика. На вихідних команда прикарпатського фахівця вдома програла “Судуві” – 0:2. “Йонава” продовжує перебувати на останній сходинці А-Ліги, маючи у своєму активі один заліковий пункт.

Чемпіонат Угорщини. 5 тур
ФК “Дебрецен”
 – “Академія Пушкаша” (Фельчуте) – 1:1
Олександр Романчук (Д) залишився на лаві для запасних.

Без перемог в поточному сезоні наразі залишається угорський “Дебрецен”. У матчі 5-го туру змагань команда Олександра Романчука розійшлась миром з “Академією Пушкаша” – 1:1. Наш земляк провів гру на лаві для запасних. Після 5-го туру “Дебрецен” опустився на десяту позицію турнірної таблиці.

Жінки. Чемпіонат Грузії. 11 тур
“Самегрело” (Тбілісі) – ФК “Ланчхуті” – 2:0
Соломія Гошій (С) відіграла весь матч.

Продовжує штампувати перемоги в чемпіонаті Грузії “Самегрело” Соломії Гошій. У центральному матчі вихідних столичний клуб обіграв чинного чемпіона країни “Ланчхуті” – 2:0. Наша краянка провела на полі весь матч. За підсумком ігрового вікенду “Самегрело” закріпив лідерство в турнірі, набравши 31 очко.

Жінки. Чемпіонат Польщі. 3 тур
“Погонь” (Тчев) – “Чарні” (Сосновец) – 0:4
Марина Погрібняк (П) не потрапила до заявки на матч.

“Погонь” з Тчева зазнала другої поразки в польській Екстралізі. Цього разу кривдником команди Марини Погрібняк став “Чарні” – 0:4. Прикарпатська нападниця не потрапила до заявки господарок на звітний матч. Поразка відкинула “Погонь” на дев’яту сходинку змагань.

Жінки. Чемпіонат Литви. 12 тур
ФК “Вільнюс” – “Санед” (Гатаучяй) – 3:0
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч і на 40-ій хвилині відзначались голом.

Христина Перевізник й надалі запалює у Литві – у матчі 13-го туру жіночої А-Ліги футболістка збірної України відзначилась черговим взяттям воріт і допомогла “Вільнюсу” обіграти “Санед” (3:0). Завдяки тірумфу “містянки” зрівнялись за очками з “МФА-Жальгіріс” і тепер ділить з ним другу-третю позицію.

Відеоогляд матчу “Вільнюс” – “Санед” (гол Хриристини Перевізник з 1:15):

1 thought on “Наші профі. Закордон: Христина Перевізник знову забиває

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *