Наші профі. УПЛ: дебютні голи від прикарпатських профі

Футбол

Микола Квасний дебютував за “Верес”, Євген Данилюк і Володимир Адамюк забили дебютні голи в сезоні і перші очки “Миная” та “Кривбасу” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Українська Прем’єр-ліга. 3 тур
СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Верес” (Рівне) – 2:0

Володимир Адамюк (Д-1) відіграв весь матч, на 4-ій хвилині отримав попередження і на 47-ій хвилині відзначився голом. Микола Квасний (В) увійшов у гру на 7-ій хвилині.

“Дніпро-1” продовжив переможну серію в УПЛ, вдома обігравши рівненський “Верес” – 2:0. До перемоги дніпрян долучився і Володимир Адамюк, який підбив остаточні 2:0 на табло, тоді як у гостей Микола Квасний з’явився на полі в дебюті замінивши травмованого Євгенія Пасіча. Після звітного туру “Дніпро-1” зрівнявся за очками з “Вересом” та “Олександрією” і зараз це тріо ділить п’яту-сьому позиції турнірної таблиці.

“Чорноморець” (Одеса) – “Інгулець” (Петрове) – 1:1
Тарас Саків (І) відіграв весь матч.

Другу нічию в сезоні розписали “Чорноморець” Романа Григорчука та “Інгулець” Тараса Саківа – 1:1. У складі гостей оборонець провів на полі всі 90 хвилин. Щодо турнірного становища, то в обох команд наразі по два залікові пункти в активі і вони ділять дев’яту-десяту сходинки чемпіонату.

“Кривбас” (Кривий Ріг) – ПФК “Львів” – 0:0
Роман Дебелко (К) увійшов у гру на 67-ій хвилині. Владислав Семотюк (К) залишився на лаві для запасних.

Дебютні очки після повернення до елітного дивізіону здобув криворізький “Кривбас”. Вдома команда Юрія Вернидуба зіграла в нічию з ПФК “Львів” – 0:0. Роман Дебелко увійшов у гру всередині другого тайму, тоді як Владислав Семотюк залишився на лаві для запасних. Після 3-го туру “Кривбас” перебуває на дванадцятій позиції турнірної таблиці.

ФК “Минай” – “Колос” (Ковалівка) – 1:1
Назарій Воробчак (М) вийшов у стартовому складі і був замінений на 72-ій хвилині.

Перші пункти здобув і “Минай” Володимира Шарана, який вдома розписав мирову з ковалівським “Колосом” – 1:1. Півзахисник закарпатців Назарій Воробчак вперше з’явився на полі зі стартових хвилин і був замінений всередині другого тайму. Нічия дозволила “лисам” піднятись з низів таблиці і тепер команда розмістилась на тринадцятому щаблі.

ФК “Олександрія” – “Металіст” (Харків) – 1:3
Віталій Федорів (М) не потрапив до заявки на матч.

Харківський “Металіст” продовжив свою безпрограшну серію в УПЛ, в гостях завдаши поразки “Олександрії”. Харків’яни перемогли без участі оборонця Віталія Федоріва, який не потрапив до заявки. “Металіст” після ігрових вихідних посідає другу сходинку таблиці, здобувши сім очок у дев’яти зіграних зустрічах.

Чемпіонат U-19. 3 тур
“Рух” U-19 (Львів) “Шахтар” U-19 (Донецьк) – 2:2
Михайло Хромей (Ш) вийшов у стартовому складі і був замінений на 40-ій хвилині. Артур Микитишин (Ш) вийшов у стартовому складі і був замінений на 40-ій хвилині. 

3-й тур чемпіонату U-19 ознаменувався протистоянням лідерів – донецький “Шахтар” у гостях поділив очки з “Рухом” (2:2). У складі “гірників” з перших хвилин вже традиційно вийшли Михайло Хромей та Артур Микитишин. Після 3-го туру “Шахтар” йде на четвертому місці, маючи у своєму активі сім очок.

“Металіст 1925” U-19 (Харків) – “Ворскла” U-19 (Полтава) 1:2
Іван Оробець (М1925) відіграв весь матч.

Однією з трьох команд, яка ще не здобувала очок в чемпіонаті U-19 є юніори “Металіста 1925”. На вихідних команда Івана Оробця поступилась одноліткам з полтавської “Ворскли” – 1:2. Наш земляк провів на полі всі 90 хвилин. “Металіст 1925” посідає останнє місце змагань, зазнавши трьох поразок у трьох матчах.

ФК “Олександрія” U-19 “Металіст” U-19 (Харків) – 2:0
Андрій Андрейчук (О) вийшов у стартовому складі і був замінений на 86-ій хвилині.

“Олександрія” поки не втрачала очок в юніорському чемпіонаті і минулого туру команда обіграла “Металіст” – 2:0. З перших хвилин у складі переможців з’явився нападник Андрій Андрейчук. “Олександрія” йде на шостій сходинці чемпіонату U-19.

ФК “Минай” U-19 – “Колос” (Ковалівка) U-19 – 0:3
Євген Данилюк (К) відіграв весь матч і на 64-ій хвилині відзначився голом.

Дебютний гол в сезоні провів нападник юніорського складу “Колоса” Євген Данилюк. У матчі проти “Минаю” наш земляк підсумував перемогу ковалівців – 3:0. Перемога стала першою для клубу з Київщини у чемпіонаті U-19 і завдяки їй ковалівці піднялись на сьоме місце таблиці.

Відеоогляд матчу “Минай” U-19 – “Колос” U-19 (гол Данилюка з 0:45):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *