Гравці «Прикарпаття» – у символічних збірних 2-го туру Першої ліги

Футбол

За підсумками другого туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття” здобуло виїзну нічию з ФСК “Маріуполь” (1:1), одразу кілька футболістів івано-франківської команди були відзначені спортивними сайтами, які висвітлюють Першу лігу.

Лівий півзахисник Михайло Писко увійшов до символічної збірної за версією FootboomВасиль Цюцюра став найкращим нападником у Групі «А», а гол Богдана Оринчака визнано найкращим на думку сайту Sport Arena. Доречі, вінгер “Прикарпаття” забив свій ювілейний – 30-й гол у Першій лізі.

ГОЛ ТУРУ – БОГДАН ОРИНЧАК (ПРИКАРПАТТЯ → ФСК МАРІУПОЛЬ)
Влети один із шалених ударів – тернополянина Малащука, оболонця Фатєєва чи прикарпатця Цюцюри – і ми не змушені були б довго обирати серед буденних взяттів воріт. Добре, що є гол, який змушує згадувати Херста, Бахрамова та фінал чемпіонату світу. Рефері матчу ФСК Маріуполь – Прикарпаття зарахував досить неординарний гол. Цитуємо звіт: «Пройшла атака лівим флангом від Прикарпаття, після прострілу Писка захисники «запалили свічку», а Богдан Оринчак ефектно спіймав м’яча на ліву ногу. М’яч відскочив від поперечини – на думку гостей і арбітра, за лінію воріт – 1:1».

Гол можна подивитися на відео з 2:34

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *