Представники Франківська вибороли “Залізний Кубок”

Футбол

3 червня у Тернополі відбувся дебютний турнір з міні-футболу серед команд силових структур “Залізний кубок”, присвячений пам’яті Героїв України. У змаганнях взяли участь 12 команд. Це представники силових структур не лише Тернополя, а й з Чорткова, Бережан та Івано-Франківська.

– Це кубок для гравців силового блоку. Він буде щорічним. Варто сказати, що ми розпочинаємо з футболу, а в майбутньому буде аналогічний кубок, але з волейболу. Тобто ми започатковуємо серію різноманітних спортивних змагань, – розповів Андрій Підлужний, засновник і організатор футбольного турніру.

Не випадково турнір відбувся 3 червня, адже це сотий день героїчної боротьби нашого народу проти загарбників. А результати “Залізного Кубка” такі: перше місце здобула команда Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, основу якої склали гравці першолігового “Прикарпаття”, котрі зараз служать у лавах ЗСУ. Друге місце у команди тернопільського батальйону Національної гвардії, третє – Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *