Олександр Дичук: “Наша команда готова виходити на паркет й боротися за перемогу у поєдинку з будь-яким суперником”

Пряма мова Футзал

Капітан юнацької збірної України (U-19) Олександр Дичук підбив підсумки матчів зі збірними Румунії та Хорватії, а також поділився емоціями від виходу команди до 1/2 фіналу чемпіонату Європи.

– Як оціниш матч проти Румунії? Чи все з задуманого вдалося?

– Матч вийшов дуже важким, адже на Євро немає слабких суперників. На мою думку, команда провела якісний матч. Нам вдавалося непогано розігрувати стандартні положення та мали достатньо нагод для того, щоб перемогти з більшою різницею у рахунку. Однак, ми виконали завдання-мінімум та зуміли здобути перемоги у двох стартових зустрічах. Тож, результатом всі задоволені.

– Впродовж матчу команда 6 разів влучила у каркас воріт. З реалізацією нагод, незважаючи на 11 голів не все так добре. Погодишся?

– Так, я згоден. Проблеми з реалізацією були присутніми в обидвох двох матчах. Як на мене, у поєдинках проти Хорватії та Румунії ми створили не менше моментів, ніж збірна Іспанії. Ось тут і постає питання у рівні реалізації своїх нагод. Сподіваюся, що ми покращимо цей компонент. Віримо, що головні голи команда залишила на наступні поєдинки чемпіонату Європи.

– Ви дуже креативно відсвяткували твій гол. Розкажи про це трохи більше.

– Насправді, хотіли якось гарно відзначити забитий м’яч. Вийшло спонтанно, але досить ефектно.

– Команда вже в 1/2 фіналу. Як вважаєш, ключем до подолання групового етапу був саме камбек у матчі з хорватами?

– Можна й так сказати. Коли ми їхали сюди, то розуміли, що збірна Хорватії є нашим прямим конкурентом за вихід до півфіналу. Насправді, наша команда могла здобувати перемогу у цьому матчі значно спокійніше і не створювати собі подібних проблем. Однак, такі камбеки приносять дуже багато позитивних емоцій.

– Іспанці у двох матчах забили 20 голів. За рахунок чого можна протистояти цьому супернику?

– Віддаю супернику належне, але тут можемо повернутися до питання реалізації у попередніх матчах. Будемо віддаватися на 100%, щоб далі рухатися турніром до нашої мрії.

– З ким хотілося б зіграти у півфіналі?

🗣️ Правду кажучи, я не бачу в іншій групі слабких суперників. Матчі продемонстрували,що конкуренція у ній є дуже великою. Наша команда готова виходити на паркет й боротися за перемогу у поєдинку з будь-яким суперником.

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *