Гравці «Прикарпаття» – у символічних збірних 4-го туру Першої ліги

Футбол

За підсумками четвертого туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття” здобуло виїзну перемогу у матчі з “Буковиною” (1:0), одразу кілька футболістів івано-франківської команди були відзначені спортивними сайтами, які висвітлюють змагання Першої ліги.

Капітан “зелено-жовтих” Василь Цюцюра увійшов до символічної збірної на думку сайту Footboom, а також став найкращим атакувальним півзахисником у Групі «А» від Sport Arena.

Також за версією сайту Sport Arena до символічної збірної 4-го туру потрапив правий захисник Роман Борисевич, в активі якого результативна передача, а 19-річного автора переможного гола Максима Стадніка визнали “найкращим молодим гравцем туру”.

Правий захисник – Роман Борисевич (Прикарпаття)
У Чернівцях прикарпатці вистраждали перемогу – від того ці три очки ще дорожчі та почесніші. Відзначаємо Борисевича, який виконав великі обсяги робіт на всій протяжності флангу, а в кінцівці гри промчав через правий край і асистував Стаднику під переможний гол. Три тури поспіль Прикарпаття не програє, а в останніх двох матчах проти сильних і принципових для себе суперників – ще й не пропускає.

найкращий молодий гравець 4-го туру – Максим Стадник (Прикарпаття)
У цьому сезоні прекрасний підбір молодих гравців – пішли на підвищення старші футболісти (біля третини УПЛ – колишні гравці нижчих ліг), покинули нашу країну більшість легіонерів. Отже, конкуренція за звання найкращого молодого гравця у кожному турі якісна. З-поміж гідної компанії ми назвемо найкращим 19-річного швидкісного півзахисника Стадника, який вийшов на заміну на другий тайм і зумів у вирішальний момент замкнути флангову передачу й забити переможний м’яч. У Чернівцях Прикарпаття здобуло напрочуд тяжкі три очки, які дозволяють йому йти в «чемпіонській зоні» в західній групі.

Статистика SportArena.com: 4 матчі у чемпіонаті, 1 гол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *