Максим Стаднік – найкращий молодий гравець 4-го туру чемпіонату

Футбол

Sport Arena тур за туром називає найкращих у Першій лізі сезону 2022/23 в індивідуальних номінаціях і подає ексклюзивну статистику.

За підсумками 4-го туру до числа лауреатів потрапив 19-річний півзахисник Максим Стаднік, який у Чернівцях вийшов на заміну наприкінці поєдинку і на 89-й хвилині забив єдиний гол у ворота “Буковини”, що дозволило “Прикарпаттю” відсвяткувати непросту мінімальну перемогу (1:0). Цей забитий м’яч для Максима став дебютним в офіційних іграх за івано-франківську команду. 

найкращий молодий гравець 4-го туру – Максим Стадник (Прикарпаття)
У цьому сезоні прекрасний підбір молодих гравців – пішли на підвищення старші футболісти (біля третини УПЛ – колишні гравці нижчих ліг), покинули нашу країну більшість легіонерів. Отже, конкуренція за звання найкращого молодого гравця у кожному турі якісна. З-поміж гідної компанії ми назвемо найкращим 19-річного швидкісного півзахисника Стадника, який вийшов на заміну на другий тайм і зумів у вирішальний момент замкнути флангову передачу й забити переможний м’яч. У Чернівцях Прикарпаття здобуло напрочуд тяжкі три очки, які дозволяють йому йти в «чемпіонській зоні» в західній групі.

Статистика SportArena.com: 4 матчі у чемпіонаті, 1 гол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *