«Карпати» – «Прикарпаття» – 2:1. Післямова

Футбол

За дощової погоди у “Галицькому дербі” були сильнішими львів’яни. У напруженому матчі 6-го туру чемпіонату “зелено-білі” зробили камбек і відстояли мінімальну вольову перемогу 2:1.

Після поєдинку своїми враженнями від гри поділилися наставники обох команд – Олег Рипан (“Прикарпаття ЗСУ”) та Андрій Тлумак (“Карпати”).

Олег РИПАН, головний тренер “Прикарпаття-ЗСУ”:
– Досить хороша гра, ми подякували нашим футболістам за самовіддачу. Було помітно, що це галицьке дербі. На жаль, ми не втримали результат. У нас хороший колектив, багато грало молодих хлопців і це радує. Нам не вистачило реалізації власних моментів для перемоги.

Звичайно, що відчувається відсутність вболівальників на трибунах. Дуже важко грати без них. Якби була підтримка фанатів, то все було би інакше. Навіть сьогодні би приїхали наші ультрас, щоб підтримати команду. Деякі наші хлопці зараз служать і захищають Україну.

Андрій ТЛУМАК, головний тренер “Карпат”:
– Хочу подякувати нашим футболістам, які витримали напругу після програшного матчу, тому що після поразки завжди важко грати. Особливо команді, яка бореться за високі місця. Присутня певна нервозність, тим паче, що нам протистояв дуже сильний суперник, який вже багато років виступає в Першій лізі. У “Прикарпаття” досвідчені футболісти, з якими всім командам дуже важко грати. Ми очікували такого матчу. Дякую Богу, який нам сьогодні допоміг. Програючи 0:1, він нам допоміг перевернути гру та здобути перемогу. Ми заробили три очки та рухаємось далі.

Я вдруге поспіль кажу команді, що дощ – наша карпатівська погода. Я багато років грав у “Карпатах” і це дійсно так є. У виїзному матчі проти “Діназу” теж був дощ, я перед грою сказав, що це карпатівська погода, ми програвали 0:1 та виграли 2:1. Ми робимо все для того, щоб потрапити в УПЛ. Зараз загострилася ситуація в нашій країні. Вчора Росія анексувала наші області та взагалі невідомо, що завтра буде. Ми до сьогодні грали без повітряних тривог. Тому давайте ми недуматимемо, що буде після зими. Головне, щоб Україна була вільна, незалежна і здобула перемогу в цій війні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *