Наші профі. УПЛ: дебютний гол Назарія Воробчака

Футбол

Підсумки 11-го туру УПЛ для прикарпатських профі.

Українська Прем’єр-ліга. 11 тур
“Зоря” (Луганськ) – “Металіст” (Харків) – 3:2
Віталій Федорів (М) не потрапив до заявки на матч.

Близьким до сенсації на вихідних був харківський “Металіст”. Харків’яни без участі Віталія Федоріва не змогли втримати переможний результат у матчі проти “Зорі”, пропустивши двічі наприкінці зустрічі – 2:3. “Металісти” за підсумком туру опустились на восьму позицію турнірної таблиці УПЛ.

“Шахтар” (Донецьк) – “Інгулець” (Петрове) – 3:0
Тарас Саків (І) вийшов у стартовому складі, на 39-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 46-ій хвилині.

Петровський “Інгулець” не зміг нічого протиставити донецькому “Шахтарю” – 0:3. Оборонець петрівчан Тарас Саків відграв перший тайм. “Інгулець” перебуває на передостанній сходинці УПЛ, продовжуючи боротьбу за збереження прописки в чемпіонаті.

“Металіст 1925” (Харків) – “Верес” (Рівне) – 1:4
Микола Квасний (В) 
залишився на лаві для запасних.

Рівненський “Верес” святкував чергову перемогу в УПЛ, в гостях обігравши “Металіст 1925” – 4:1. Захисник рівнян Микола Квасний спостерігав за грою з лави для запасних. “Червоно-чорні” завдяки перемозі покращили своє турнірне становище і зараз посідає п’яту позицію.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) – ФК “Минай” – 3:1
Володимир Адамюк (Д-1) вийшов у стартовому складі і був замінений на 89-ій хвилині. Назарій Воробчак (М) вийшов у стартовому складі, на 64-ій хвилині відзначився голом і був замінений на 83-ій хвилині.

“Минай” Володимира Шарана ледь не відібрав очки у лідера турніру “Дніпра-1”. Забивши в середині другого тайму зусиллями Назарія Воробчака, “лиси” дуже швидко розтринькали перевагу і в підсумку поступились – 1:3. У складі переможців Володимира Адамюк вийшов у стартовому складі і був замінений наприкінці зустрічі. “Дніпро-1” й надалі очолює турнірні перегони УПЛ, тоді як “Минай” йде дванадцятим у таблиці.

Відеоогляд матчу (гол Воробчака з 1:50):

“Чорноморець” (Одеса) – “Динамо” (Київ) – 0:3

Все ще без перемог в сезоні одеський “Чорноморець”. На вихідних команда Романа Григорчука програла столичному “Динамо” – 0:3. “Моряки” засіли на останній позиції таблиці, здобувши три нічиї в десяти матчах.

“Рух” (Львів) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 2:1
Роман Дебелко (К) відіграв весь матч і на 71-ій хвилині отримав попередження. Артур Микитишин (К) увійшов у гру на 67-ій хвилині. Владислав Семотюк (К) залишився на лаві для запасних.

Знову без очок залишився “Кривбас” – криворіжці в гостях програли “Руху” (1:2). У матчі взяли участь Роман Дебелко та Артур Микитишин, тоді як Владислав Семотюк залишився на лаві для запасних. “Кривбас” після 11-го туру посідає тринадцяту позицію турнірної таблиці УПЛ.

Чемпіонат U-19. 11 тур
ФК “Олександрія” U-19 – “Колос” U-19 (Ковалівка) – 1:0
Дмитро Шостак (О) та Андрій Андрейчук (О) вийшли у стартовому складі і були замінені у доданий арбітром до другого тайму час. Євген Данилюк (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 75-ій хвилині.

Юніори “Олександрії” в напруженому матчі обіграли однолітків з ковалівського “Колоса” – 1:0. Усі троє прикарпатських футболістів вийшли зі стартових хвилин у своїх командах. “Олександрія” і “Колос” втримали свої позиції в таблиці, посідаючи другу та шосту сходинки відповідно.

“Металіст 1925” U-19 (Харків) – “Верес” U-19 (Рівне) – 3:1
Іван Оробець (М1925) відіграв весь матч і в доданий арбітром до другого тайму час відзначився голом.

Дебютним голом в чемпіонаті U-19 відзначився Іван Оробець, який підбив перемогу юніорів “Металіста 1925” над “Вересом” – 3:1. Харків’яни завдяки домашнім трьом очкам зуміли піднятись на одинадцяту позицію таблиці.

Відеоогляд матчу (гол Оробця з 3:54):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *