Гравці «Прикарпаття» – у символічних збірних 7-го туру VBET UA Першої

Футбол

За підсумками сьомого туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття” здобуло важливу домашню перемогу у матчі з “Епіцентром” (1:0), одразу кілька гравців івано-франківської команди були відзначені спортивними сайтами, які висвітлюють змагання VBET UA Першої. Капітан “зелено-жовтих” Василь Цюцюра увійшов до двох символічних збірних – від сайтів Sport Arena і Footboom.

Окрім цього, за версією Sport Arena ще два гравці “зелено-жовтих” визнані найкращими у Групі «А» – воротар Роман Герич і правий захисник Роман Борисевич, а тренером туру став наставник “Прикарпаття” Олег Рипан.

Атакувальний півзахисник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
Травми та хвороби залишили поза грою низку гравців Прикарпаття, включаючи таких провідних виконавців, як Волошинович, Оринчак і Писко. Зважаючи на це, гра Цюцюри мала особливе значення для успіху господарів у матчі з мотивованим турнірно Епіцентром (а гості могли змістити з другого місця Карпати). Василь відкрив рахунок з пенальті, заробленого Рудюком, а потім неодноразово загострював з гри – зокрема, запам’ятався тонким підіграшем Сондею та Стаднику, які на куражі могли не раз ще забивати кам’янчанам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *