БІПА – Дніпро, Говерла – Будівельник. LIVE

Баскетбол

Війна вперше серйозно вплинула на календар чоловічої Суперліги – якщо під час баблу в Києві в один з днів через повітряну тривогу довелось розпочати матчі пізніше, то напередодні в Івано-Франківську одразу дві гри довелось перенести відповідно до безпекового протоколу ФБУ

Матч БІПА – Будівельник було зупинено за рахунку 34:41 після двох чвертей, а гру Дніпра з Говерлою було зупинено на початку четвертої чверті (було зіграно 11 секунд) за рахунку 62:44 на користь Дніпра.

День, коли будуть дограні ці матчі, визначиться пізніше ФБУ, а сьогодні, 27 жовтня, нас чекають наступні ігри за календарем. Сподіваємось, нічого не завадить їх проведенню.

Суперліга Parimatch. Регулярний чемпіонат

БІПА – Дніпро

27 жовтня. Івано-Франківськ, манеж КФВ

Початок матчу — 14:00

Трансляція — YouTube ФБУ

У першій грі грового дня БІПА-Одеська область зустрінеться з Дніпром. Одесити в перший день зуміли обіграти господарів, а Дніпро був в 10 хвилинах він перемоги над Говерлою в другий день, тому потенційно це буде зустріч за друге місце івано-франківського баблу.

Дніпро буде фаворитом зустрічі, але не варто забувати про фактор втоми – дніпряни свій матч проти Говерли розпочали після 20:00 і до 22:00 чекали можливого продовження матчу у разі відбою повітряної тривоги. Гра БІПИ була перенесена пізніше і гравці мали можливість зосередитись на сьогоднішній грі.

Говерла – Будівельник

27 жовтня. Івано-Франківськ, манеж КФВ

Початок матчу — 17:00

Трансляція — XSPORT, YouTube ФБУ

У другому матчі дня Говерла прийматиме Будівельник. Тут все вказує на перемогу столичної команди – більше часу на відпочинок, більш сильний та досвідченіший ростер і як основного складу, так і на лавці.

Наразі гра команди Євгена Мурзіна ще далека від оптимальної – молоді гравці десь перегоріли, бажаючи як найкраще себе проявити вдома після повернення в Суперлігу, але наставнику належить ще багато зробити.

Будівельник теж ще не достатньо зіграний, але наразі рівня гри було достатньо для перемоги над Дніпром та для того, щоб вигравати у БІПИ, які вже продемонстрували свою перевагу над Говерлою.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *