Наші профі. Закордон: Христина Перевізник – краща бомбардирка чемпіонату Литви

Футбол

Христина Перевізник виборола звання найвлучнішої у Литві, “Йонава” Петра Кушлика знову без очок, а “Етнікос” Ігоря Худобяка поки не вражає у другому дивізіоні Кіпру – про це в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Литви. 34 тур
ФК “Йонава” – ФК “Рітеряй” – 0:3

“Йонава” Петра Кушлика продовжує серію без перемог в литовській А-Лізі. Вдома “містяни” поступились “Рітеряю” – 0:3. “Йонава” й надалі перебуває на останній сходинці турнірної таблиці змагань.

Чемпіонат Угорщини. 13 тур
ФК “Кечкемет” – ФК “Дебрецен” – 2:2
Олександр Романчук (Д) залишився на лаві для запасних.

Угорський “Дебрецен” без участі Олександра Романчука створив міні-сенсацію, відібравши очки в одного з лідерів чемпіонату “Кечкемета” – 2:2. Попри нічию “Дебрецен” втратив одну сходинку у турнірній таблиці і зараз йде восьмим.

Жінки. Чемпіонат Литви. 20 тур
ФК “Вільнюс” – “Жальнігіс-МРУ” (Вільніюс) – 1:3
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч.

Литовський “Вільніс” виборов бронзові нагороди жіночої А-Ліги, вдома розписавши мирову із землячками з “Жальгіріс-МРУ” – 0:0. Нападниця Христина Перевізник провела на полі всі 90 хвилин. “Містяни” лише завдяки додатковим показникам програли футболісткам “Жальгіріса” “срібло”. Разом з тим Перевізник стала найкращою бомбардиркою змагань, забивши 16 м’ячів у 20 зіграних зустрічах.

Жінки. Чемпіонат Польщі. 9 тур
“Погонь” (Щецин) – “Погонь” (Тчев) – 4:0
Марина Погрібняк (П) увійшла у гру на 70-ій хвилині.

В дербі “Погоней” у жіночій Екстралізі сильнішими виявились футболістки зі Щецина – 4:0. Марина Погрібняк вступила у гру в середині другого тайму. Поразка відкинула “Погонь” з Тчева на дев’яту сходинку чемпіонату.

Жінки. Чемпіонат Грузії. Фінальний турнір (1-4 місця). 3 тур
“Динамо” (Сухумі) – “Самегрело” (Тбілісі) – 0:1
Соломія Гошій (С) залишилися на лаві для запасних.

Тбіліське “Самегрело” переможно завершив перше коло фінальної пульки чеміонату Грузії – в гостях команда Соломії Гошій здолала “Динамо” (1:0). Наша краянка у звітній зустрічі залишилась на лаві для запасних. “Самегрело” продовжує очолювати турнірні перегони змагань, випереджаючи найближчих переслідувачок з “Ланчхуті” на п’ять очок.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. 7 тур
“Ахіронас-Осінілос” – “Етнікос” (Ахнас) – 2:1
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч і на 75-ій хвилині отримав попередження.

Ніяк не може знайти свою гру “Етнікос” Ігоря Худоб’яка. У 7-му турі другого дивізіону Худік і Ко поступились “Ахіронас-Осінілосу” – 1:2. Наш земляк провів на полі всі 90 хвилин і напрацював на попередження. Поразка відкинула “Етнікос” на восьму позицію змагань.

Жінки. Чемпіонат Франції. ІІ дивізіон. 7 тур
“Ев’ян” (Тонон-ле-Бен) – ФК “Ґренобль” – 2:0
Катерина Боклач (Ґ) відіграла весь матч.

П’ятої поразки в сезоні зазнав “Ґренобль” Катерини Боклач, який в гостях програв “Ев’яну” – 0:2. Наша голкіперка традиційно вийшла у стартовому складі команди. “Ґренобль” після звітного туру посідає дев’яту сходинку Ліги 2.

Жінки. Чемпіонат Швейцарії. ІІІ дивізіон. 12 тур
“Конкордія” (Базель) – “Шварц-Вайсс” (Базель)  2:2
Анастасія Василишин (Ш-В) залишилися на лаві для запасних.

Матч лідерів та базельське дербі у рамках третього дивізіону швейцарського футболу завршився бойовою мировою – 2:2. Голкіперка Анастасія Василишин участі у матчі не брала. “Шварц-Вайсс” зимуватиме на другій сходинці таблиці, програючи “Конкордії” всього один заліковий пункт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *