Ураган – Кардинал-Рівнестандарт – 2:2. Огляд

Футзал

“Дракони” втратили перші очки в сезоні.

Франківський “Ураган” у рамках чергового туру Екстра-ліги розписав мирову з рівненським “Кардиналом-Рівнестандартом”. На правах господарів більш активно гру розпочали саме “дракони”, які помчали забивати швидкий м’яч, та ні Микитюку, ні Корсуну, ні Михайлові Грицині з вигідних позицій не вдалось відкрити лік забитим м’ячам. Коли здавалось гол був як ніколи близький, “дракони” пропустили – підступний рикошет від Даниіла Абакшина допоміг гостям вийти вперед. Такий розвиток подій ніяк не входив у плани франкцівців, тож за 22 секунди до завершення першого тайму Микола Грицина відновив паритет – 1:1.

Після перерви команда Максима Павленка не збавляла обертів, та у вирішальній стадії їх то підводила влучність, то надійно грав голкіпер суперників Бакінський. А от “кардиналівці” своїм шансом скористалися сповна – Горпинич вдруге вивів свою команду вперед. Відповідь франківців не забарилась – потужний удар Корсуна прийняла на себе стійка і не без допомоги голкіпера суперників м’яч опинився у воротах (2:2). Супершанс вирвати перемогу втратив Фаренюк, та його удар влучив у поперечку. В підсумку, 2:2 – “Ураган” втрачає перші очки в сезоні.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – 2:2 (1:1)
Голи:
 Мик. Грицина (20), Бакінський (29, аг) – Абакшин (15, аг), Горпинич (25)
“Ураган”: Савенко (в) – Микитюк (к), Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин – Фаренюк, Корсун, Швед, Шотурма – Моспан – Терентьєв, Масевич, Дичук, Хомяк (в). Головний тренер: Максим Павленко.
“Кардинал-Рівнестандарт”: Бакінський (в) – Волянюк (к), Кручок, Ланко, Горпинич – Малиновський, Тютюрай, Басич, Кравчук, Скибчик, Бондар – Дяченко (в). Головний тренер: Олександр Бондар.
Попередження: Фаренюк (39)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *