“Ураган” зіграє в Рівному

Футзал

У суботу, 13-го травня франківський “Ураган” в гостях зіграє матч №3 півфінальної серії плей-офф Vbet Екстра-Ліги проти рівненського “Кардиналу-Рівнестандарту”. Матч відбудеться у Рівному і розпочнеться о 12:00.

Після матчів в Івано-Франківську “Ураган” веде у серії до трьох перемог з рахунком 2:0. Тож перемога у суботньому двобої дозволить “драконам” крокувати до фіналу. За протилежного результату суперникам доведеться зіграти там же наступного дня – 14-го травня.

В поточному сезоні “Кардинал-Рівнестандарт” та “Ураган” провели два матчі у Рівному. Було це ще у регулярному сезоні Vbet Екстра-ліги. Спочатку у рамках І етапу команди видали феєричний за напругою поєдинок, потішивши вбоівальників дев’ятьма голами, а переможний удар в активі Фаренюка, який відзначився за сім (!) секунд до фінальної сирени – 5:4 на користь “драконів”. Не менш видовищним видався і матч ІІІ етапу змагань. Пропустивши першими на 6-ій хвилині, франківці зуміли перевернути все з ніг на голову, в підсумку святкувавши перемогу з рахунком 4:2. Дублем в тому матчі відзначився Швед, а в активі Фаренюка та Михайла Грицини по одному голу. 

Тож чи зуміє “Ураган” закрити півфінальну серію вже в суботу, дізнаємось завтра о 12:00. Вмикаємо прямий ефір на YouTube-каналі Асоціації футзалу України і вболіваємо за “драконів” онлайн!

“Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – “Ураган” Івано-Франківськ
13 травня. Vbet Екстра-Ліга, 1/2 фіналу, матч №3 – 12:00
Арбітри: Артем Духан (Луганська обл.), Олександр Білащенко (Чернігів), Олена Хомич (Луцьк)
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)
Делегат: Віктор Таран (Житомир)
Рахунок у серії: 0:2

Пряма трансляція матчу №3:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *