Нумерологія БК “Говерла”: № 44 (Артем Водолазський)

Баскетбол ТОП

Пресслужба БК «Говерла» продовжує рубрику «НУМЕРологія».

Сьогодні мова піде про №44. Зараз це номер форварда Артема Водолазського. Його він обрав у 2022 році, одразу ж після того, як приєднався до складу нашої команди.

«Усе дитинство і початок своєї професійної кар’єри я грав під №14, а також мав його у перерві, коли грав у любительській баскетбол. Після того, як відновив кар’єру у «профі», вирішив знову обрати цей номер, але він був вже зайнятий. А клуб, за який я виступав, вирішив змінити цифру 1 на 4. Ось так в мене вперше з’явився номер 44. Після того, я ще декілька разів намагався змінити номер, але мене весь час супроводжувало або переслідувало саме число 44: або в білеті, або на табло, або у машині, на якій їхав. І після цього я зрозумів, що змінювати цей номер не можна і що це саме мій номер», – розповів Артем у коментарі клубній пресслужбі.

Разом із тим, гравець не дуже вірить у нумерологію. Хоча, зізнається, якось його бабуся спробувала розгадати число 44, щодо значення.

«Те, що вийшло, мені сподобалося, тож це стало ще одним підтвердженням того, що саме №44 треба залишити на власній ігровій майці», – додав форвард.

Цікаво, що Водолазський – перший в історії БК «Говерла», хто обирав №44 на ігровій майці.

БК “Прикарпаття-Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *