Вікторія Даньчак – MVP матчу Жіночої Суперліги-Dmart

Волейбол

Матч Суперліги-Дмарт проти “Добродія” став першим для деяких гравчинь та тренерського штабу СК “Прометей” на чолі з Іваном Петковим після повернення до України.

Дебют вийшов на славу, адже “червоно-білі” здобули впевнену перемогу. До слова, через особисті причини болгарський фахівець не зміг бути присутнім на сьогоднішньому поєдинку. Проте він обов’язково повернеться до раунду плей-оф. 

Команди доволі бадьоро розпочали поєдинок, адже ніхто з них не хотів віддавати ініціативу одна одній. Проте з кожним новим розіграшем “червоно-білі” потихеньку перетягували її на свій бік — 5:8. Дар’я Великоконь і Анастасія Маєвська кілька разів поспіль вдало зіграли на блоці, збільшивши відрив свого колективу— 6:10. 

Вінничанкам потрібно було рятувати ситуацію, через те вони стали більше ризикувати, зокрема, на подачах. Подібний хід мав успіх, але локальний. Варто було кам’янчанкам лише додати у швидкості, як їхня перевага почали стрімко рости — 11:18. Скоро Світлана Дорсман вбила “цвях” у підлогу та заробила сетбол. У наступному епізоді помилка Марини Дегтьрової призвела до завершення партії — 18:25.

У першій половині другого сету на подачі Дорсман “Прометей” забезпечив собі гарний гандикап — 5:11. Лідерка та краща бомбардирка “Добродія” Валерія Якушева відчувала складність у нападі на фоні організованого блоку опоненток. Тому пасуюча цього клубу шукала різні варіанти для закінчення атак, і знаходила, зокрема, в особі Марини Дегтярьової. Втім, старань діагональної виявилося замало для того, аби зачепитися за партію — 13:25.

Третій відрізок протистояння проходив під тотальне домінування чинного чемпіона України.  У гравчинь Вінниці мало що виходило на паркеті. Звідси й таких розгромний рахунок на табло — 9:25.

Жіноча Суперлiга-Дмарт 2022/23, ІХ тур. 3 матч 

Чернівці. Арена “ПВЛУ”. 10 лютого 2023 року 

“Добродій-Медуніверситет-ШВСМ” — СК “Прометей” 0-3 (18:25, 13:25, 9:25)

“Добродій”: Якушева (4), Дегтярьова (13), Кучер (2), Фролова (3), Малишева (2), Ковальчук (3), Ротар (л) — стартовий склад; Завала (1), Пилипенко (1), Лизанець, Крива, Сопочева (л) — виходили на заміну. 

СК “Прометей”: Маєвська (7), Міленко (7), Великоконь (3), Даньчак (18), Хобер (10), Дорсман (12), Нємцева (л) — стартовий склад.

Кращою гравчинею зустрічі визнано Вікторію Даньчак.

СК Прометей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *