Троє прикарпатців візьмуть участь у НТЗ юнацької збірної України U-19

Футзал

У рамках підготовки до березневих матчів Основного раунду відбору Євро-2023 (U-19) юніорська збірна України зіграє два товариських матчі проти однолітків з Хорватії.

Головний тренер “синьо-жовтих” Ігор Москвичов для підготовки до цих поєдинків викликав чотирнадцять гравців. Приємно, що до табору юнацької збірної увійшли і троє прикарпатських футзалістів. Це вихованці “Урагану” Даміан Запорожан, який нині захищає кольори основної команди “драконів” та Дмитро Федик, що наразі на правах оренди виступає у словацькому “Левіце”, а також Роман Татумірак з італійської “Юнайтед Помеції”.

Склад збірної України U-19 на товариські матчі проти збірної Хорватії:
Воротарі: Іван Белімов («Чорне море»), Дмитро Дяченко, Костянтин Рафальський, (обидва – «Кардинал-Рівнестандарт»)
Універсали: Вадим Тютюрай, Максим Малиновський, Дмитро Скибчик (всі – «Кардинал-Рівнестандарт»), Даміан Запорожан («Ураган»), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal»), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Дмитро Рибіцький («Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Тім Лемборк», Польща), Дмитро Федик («Левіце», Словаччина), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва).

Товариські матчі
15 березня (середа)
18:00 Хорватія U-19 – Україна U-19

16 березня (четвер)
16:00 Хорватія U-19 – Україна U-19

Зазначимо, що матчі стануть заключним етапом підготовки юнацької збірної України (U-19) до поєдинків основного раунду Євро-2023, які відбудуться 22-25 березня у Сербії.

За матеріалами пресслужби АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *