Наші профі. Закордон: дебюти в Молдові та Словаччині

Футбол

Діана Миньо відзначилась дебютним голом в чемпіонаті Молдови, Назарій Гаврилюк дебютував у словацькій Суперлізі, а Христина Перевізник дізналась суперника у плей-офф чемпіонату Туреччини – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 24 тур
ФК “Дебрецен” – ФК “Кечкемет” – 1:2
Олександр Романчук (Д
) залишився на лаві для запасних.

Невдалими видались вихідні для угорського “Дебрецена”. В центральному матчі туру “локі” без участі захисника Олександра Романчука поступилась другій команді ліги “Кечкемету” – 1:2. За підсумком туру “Дебрецен” втратив дві позиції і зараз перебуває на шостій сходинці турнірної таблиці.

Чемпіонат Словаччини. Група “Вибування”. 2 тур
ФК “Ружомберок” – “ВіОн” (Злате-Моравце) – 2:0
Назарій Гаврилюк (Д
) увійшов у гру на 69-ій хвилині.

Оборонець Назарій Гаврилюк дебютував у словацькій Суперлізі. У матчі 2-го туру групи “Вибування” наш земляк з’явився в середині другого тайму, та не допоміг “ВіОну” перемогти – 0:2. Поразка відкинула клуб прикарпатця на десяту позицію групи, а перевага над “Тренчином”, що перебуває у зоні вильоту, складає всього один пункт.

Жінки. Чемпіонат Туреччини. Група А. 18 тур
“АЛГ Спор” (Ґазіантеп) – “Бешикташ” (Стамбул) – 2:1
Христина Перевізник (Б
) відіграла весь матч.

“Бешикташ” Христини Перевізник поразкою завершив груповий етап чемпіонату Туреччини, в гостях програвши лідеру групи “АЛГ Спору” – 1:2. Наша нападниця відіграла всі 90 хвилин. За підсумком групового етапу “чорні орлиці” фінішували на четвертій позиції і в 1/8 фіналу зіграють з “Антальяспором”.

Жінки. Чемпіонат Молдови. 13 тур
“Райнер-Сфинтул Георге” (Дреслічень) – “Агаріста” (Аненій-Ной) – 1:1
Діана Миньо (
РСГ) відіграла весь матч, на 82-ій хвилині відзначилась голом і отримала попередження. Богдана Миньо (РСГ) відіграла весь матч і отримала попередження.

“Райнер-Сфинтул Георге” став автором сенсації у чемпіонаті Молдови серед жінок – вдома команда сестер Миньо зуміла відібрати очки в одного з претендентів на “золото” “Агарісти” (1:1). Вирішальний м’ячв в активі Діани Миньо, яка відзначилась під завісу матчу. Після 13-го туру “РСГ” посідає четверту позицію турнірної таблиці і продовжує боротьбу за бронзові нагороди змагань.

Гол Діани Миньо:

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. Турнір 1-8 місця10 тур
“АЕЗ” (Закакіу) – “Етнікос” (Ахна) – 2:2
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч і в доданий арбітром до другого тайму час отримав попередження.

“Етнікос” з Ігорем Худоб’яком у складі в матчі лідерів поділив очки з “АЕЗ” – 2:2. Худік відіграв весь поєдинок і напрацював на попередження. Нічия коштувала ахнасцям місця у топ-3 – за підсумком туру “Етнікос” втратив одну позицію і опустився на четверту сходинку ІІ дивізіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *