“Ураган” та “ХІТ” проведуть кубковий матч-відповідь

Футзал

У середу, 5-го квітня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч-відповідь 1/8 фіналу Vbet Кубка України проти столичного клубу “ХІТ”. Матч відбудеться без глядачів і розпочнеться о 13:00.

Саме в Івано-Франківську лідерам вітчизняного футзалу доведеться визначати володаря заповітної путівки до Фіналу восьми Vbet Кубка України. Після столичного матчу між цими суперниками кияни мають перевагу, адже на власному паркеті перемогли з рахунком 3:1. Перед “Ураганом” у звітному матчі стоятиме одне завдання – відіграти різницю у два м’ячі та пробитись до вирішального етапу кубкового турніру. А впоратись з цим завданням команді під силу, адже у подібних вирішальних матчах на перший план виходить характер та індивідуальна майстерність. Тож віримо в наших хлопців і очікуйємо на цікавий та переможний футзал у виконанні “драконів”!

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ
5 квітня. Vbet Кубок України, 1/8 фіналу, матч-відповідь – 13:00
Арбітри: Святослав Ключник (Миколаїв), Орест Дуцяк (Дрогобич), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Максим Проць (Дрогобич)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *