Двоє гравців “Прикарпаття” та Богдан Оринчак – у символічній збірній 4-го туру другого етапу VBET UA Першої

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового весняного ігрового вікенду. Приємно, що після домашньої перемоги над “Черніговом-ШВСМ” (2:0) до числа найкращих гравців 4-го туру другого етапу VBET UA Першої потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття-ЗСУ” – атакуючий півзахисник Василь Цюцюра, який забив другий гол у цій грі, і фланговий захисник Михайло Писко, в активі якого гольова передача зі штрафного. 

Відзначили також і гравця “Діназа” Богдана Оринчака, який в цьому турі забив дебютний м’яч за нову команду.

Окрім цього, Василь Француз визнаний найкращим центральним захисником у Групі вибування від Sport Arena. А до символічної збірної за версією сайту Footboom увійшов автор першої результативної передачі – правий захисник Дмитро Шинкаренко.

Лівий захисник – Михайло Писко (Прикарпаття)
При новій схемі з трьома центрбеками Шинкаренко та Писко мають чималий простір дій, і сповна цим користаються. Так, Михайло не лише чудово взаємодіяв із Цюцюрою (момент з гольовою подачею штрафного – лише один епізод, вони здорово комбінували з гри), а ще й виконав немало проходів з подачами, а також міг забивати чернігівцям зі штрафного.

Правий півзахисник – Богдан Оринчак (Діназ)

Досвідчений Оринчак знову пішов із рідного Прикарпаття, проте тепер не в амбітну й заможну Волинь, а в Діназ, який бореться за збереження першолігової прописки. Тут Богдан – у трійці найбільш досвідчених і вікових, незважаючи на свої 29 років. І в важливий момент саме Оринчак бере гру на себе. Коли Діназ на своєму полі програвав полтавцям 0:2, відігратися допомогла яскрава гра Богдана. Він забив перший м’яч господарів у взаємодії з Косом, а також виконав флангову подачу, підправлену Шкуратом, після якої Кіріченко зрівняв рахунок.

Атакувальний півзахисник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
У матчу з ФК Чернігів, який завершився перемогою прикарпатців і їхнім виходом на перше місце, двоє героїв – це Барчук, який відкрив рахунок, але травмувався ще в першому таймі, та Цюцюра, який закріпив перевагу івано-франківців і був активним впродовж усієї гри. Василь заробив той самий штрафний, який використав, подвоївши рахунок ще до перерви (це напрочуд важливий фактор, враховуючи вольовий фактор – Прикарпаття до цього тричі втрачало очки, ведучи першим у рахунку, а ФК Чернігів навпаки – чотири рази відігрувався при несприятливих обставинах).

Відзначимо, що у поточному сезоні 28-річного капітана “зелено-жовтих” тричі обирали до одинадцятки кращих – за підсумками 7-го, 11-го та 12-го турів першого етапу чемпіонату, а також тричі Василь Цюцюра став найкращим атакувальним півзахисником/нападником – 2-й і 4-й тури у групі “А” та 3-й тур групи “Вибування”. Лівий півзахисник Михайло Писко двічі поспіль (2-3 тури групи “А”) входив до символічної збірної за версією Footboom, а Дмитро Шинкаренко потрапив до збірної 3-го туру другого етапу від Sport Arena.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *