Вихованці ДЮСШ №2-Станиславів відіграли домашній тур чемпіонату України з регбі-7

Регбі

30 квітня на футбольному полі села Микитинці Івано-Франківської МР відбулися ігри першого туру чемпіонату України з регбі-7 серед юнаків 2010-11 років народження.

Участь у цих змаганнях взяли одинадцять команд з Києва, Борисполя, Одеси, Львова, Рівного, Хмельницького і наша команда ДЮСШ-2-“Станиславів” з Івано-Франківська.

На першому етапі команди зіграли ігри у групах. Нашій команді у груповому турнірі випала команда з першим рейтингом “Буревісник”-ДЮСШ-1 Хмельницький і юнаки рівненської ДЮСШ-4. Якщо у першій грі подоляни були явними фаворитами і легко перемогли 20:5, то з рівнянами рівна боротьба завершилась мінімальною перевагою гостей 25:20. Третє місце у групі не дозволило команді ДЮСШ-2-“Станиславів” боротись за високі місця. У фінальній частині чемпіонату наші хлопці переконливо виграли у команд “Київ-Дарниці”-ДЮСШ-10 з рахунком 30:0 і одеської ОДЮСШ – 25:0. На жаль, такого результату вистарчило лише на восьме місце.

Піднятися вище у підсумковій таблиці команда постарається вже у другому турі, який відбудеться восени.

До трійки лідерів першого туру ввійшли команди “Буревісник”-ДЮСШ-1 Хмельницький, Кременецької ДЮСШ ім.Андрія Пушкара з Тернопільської області і РК “Пантери” з Борисполя Київської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *