Лідери обласного чемпіонату розійшлись нічиєю

Футбол

Відбувся центральний поєдинок 15 туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу між командами «Blago-Юність» – «Пробій».

На домашньому стадіоні підопічні тренерського дуету Мотуза й Федоріва розписали нічию з городенківським опонентом – 0:0.

Перший тайм пройшов в доволі активному темпі з досить високим градусом, однак ні одній з команд не вдалось відкрити рахунок у матчі.

Команди намагались діяти обережно, адже всі розуміли якою може бути ціна помилки. Чого було вдосталь в першому таймі, так це боротьби на футбольному полі й шалених емоцій на трибунах від наших уболівальників та фанів команди суперника.

З першої половини зустрічі можемо згадати моменти Богача на 12 хвилині гри й Микуляка на 39, після чого команди ще обмінялись гострими атаками й розійшлись на перерву.

Старт другої половини зустрічі був ще напруженішим. Одразу на початку хороший момент видав Поручинський, а за ним і Артем Микуляк, та рахунок на табло залишався незмінним.

Не стояли на місці й наші сьогоднішні суперники з Городенки, які намагались різними методами відшукати ключі до володінь нашого Марчука, та все марно.

До кінця поєдинку градус гри й боротьба на футбольному полі тільки зростали, та вболівальникам на трибунах, яких зібралось чимало з обох сторін, все ж не вдалось побачити бажані забиті мʼячі – суха нічия 0:0, боротьба за перше місце триває й буде ще запеклішою!

ФК “Blago-Юність”

Blago-Юність (ІФ-Верхня) – Пробій (Городенка) – 0:0

Гарда (Калуш) – Карпати (Брошнів-Осада) – 3:0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *