Наші профі. Підсумки сезону: Угорщина, Словаччина, Кіпр

Футбол

Підсумки сезону для прикарпатських профі у закордонних чемпіонатах Угорщини, Словаччини та Кіпру.

Олександр Романчук (ФК “Дебрецен” Угорщина)
21 матч в лізі, 2 матчі в кубку (1 вилучення)

Відмінним видався перший закордонний досвід для захисника Олександра Романчука. Восени минулого року наш земляк поповнив ряди угорського клубу “Дебрецен” і одразу зумів стати основним в ігрових схемах “містян” – всього в активі оборонця 23 матчі в чемпіонаті та кубку Угорщини. Разом з тим “Дебрецен” зумів вибороти бронзові нагороди змагань і у новому сезоні зіграє у Лізі Конференцій УЄФА.

Назарій Гаврилюк (“ВіОн” Злате Моравце, Словаччина)
3 матчі в лізі

А от дебют Назарій Гаврилюка закордоном на відміну від нашого попереднього героя успішним не назвеш. Всього 20-річний півзахисник зіграв трохи більше сотні хвилин у трьох матчах у складі словацького “ВіОна”. Клуб із Злате Моравце виконав завдання на сезон – перемігши у стикових матчах “Прешов” (3:1 за підсумком двох матчів), зумів зберегти прописку у словацькій Суперлізі.

Ігор Худобяк (“Етнікос” Ахна, Кіпр)
25 матчів в лізі (7 попереджень), 1 матч в кубку

Наддосвідчений Ігор Худобяк знову видав чудовий сезон у другому дивізіоні чемпіонату Кіпру. “Худік” заслужив капітанську пов’язку у складі “Етнікоса” з Ахни і у статсуі “вожака” вивів команду до елітного дивізіону – за підсумком сезону команда здобула бронзові нагороди та підвищилась у класі. Всього Худобяк відіграв 26 матчів в сезоні, напрацювавши при цьому на 7 попереджень. Втім, влітку угода нашого півзахисника з клубом добігла до завершення і за обопільною згодою сторін не була продовжена, тож наразі футболіст у статусі вільного агента.

2 thoughts on “Наші профі. Підсумки сезону: Угорщина, Словаччина, Кіпр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *