“Прикарпаття-Говерла” – “БІПА” – 78:73. Післямова

Баскетбол

Прикарпаття-Говерла здобула свою третю перемогу в сезоні Суперліги Favbet, здолавши у Львові одеську БІПУ з рахунком 78:73.

До вашої уваги відео післяматчевої пресконференції: 

Дмитро Баранов, захисник БІПИ:

– Сьогодні грали краще, ніж вчора. Новачки вливаються, але трохи не вистачає хімії та зіграності. Легіонери тільки приїхали, тиждень з ними тренувались. Вони не відчули гру, ми також з ними не зігралися. Буде краще. Шанси на успіх були. В кінці було пару свистків суддів. Це вплинуло на результат. Вони могли не свиснути декілька очок, яких не було. Суперник не здивував.

Вадим Пудзирей, головний тренер БІПИ:

– У нас новий склад команди. Люди не роботи. Вони повинні увійти в гру, повинна з’явитися хімія, зіграність, комунікація. У нас 11 передач, у суперників – 23. Тільки приїхали легіонери. Ще притираються з нашими хлопцями на майданчику і в тренувальному процесі. Треба якийсь час. Сьогодні краще грали, ніж вчора. Зіграності і командної хімії нам сьогодні не вистачало. Я хочу, щоб легіонери допомагали перемагати команді вже завтра. Чим скоріше, тим краще. Треба якийсь час. З кожною грою і тренуванням будемо їх включати щоб вони швидше допомагали.

У нас передсезонні ігри ідуть в чемпіонаті. Ось в чому проблема. Будемо працювати і налаштовуватися на кожну гру. Хочемо перемагати в кожному матчі, але поки що є провали. Хоча моментами грали непогано. Треба зменшити качелі і стати стабільними. Рахунок був рівним. В кінцівці зіграла вирішальну роль зіграність Прикарпаття-Говерли. Ми намагалися виграти, шанси були. Не було такого розриву в рахунку, як вчора.

Степан Лесик, центровий Прикарпаття-Говерли:

– Ми сьогодні перемогли, але ледь не віддали перемогу через свої помилки. Дуже багато браку, дрібних помилок, незрозумілих втрат. В першій чверті була дуже сильна командна енергія. Далі, можливо, хтось розслабився і ми пішли на спад. Але в цілому довіряли один одному, старалися довести м’яч до відкритого гравця. У суперника пішло багато основних гравців. Будь-яка перемога для нас важлива. Склад БІПИ трохи слабший, але все одно раді перемозі. Вірили до кінця. Вели з більшим рахунком, але довели до +2 через дрібні помилки. БІПА дуже хотіла виграти, полетіли в кінці триочкові у них, але змогли відзахищатися і на фолах зробили трохи більшу перевагу.

Євген Мурзін, головний тренер Прикарпаття-Говерли:

– Дуже важка і важлива перемога. Багато помилок. 20 втрат, 20 підбирань на нашому щиті. Чекаємо наступну гру, будемо готуватися до Будівельника.

Розшифровка basket.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *