Найкращих спортсменів Прикарпаття нагородили грошовими сертифікатами

Інші ТОП

19 грудня в Івано-Франківську вшанували найуспішніших спортсменів області. Грошові сертифікати видавали за підсумками виступів на змаганнях міжнародного рівня.

Церемонія проходила в облдержадміністрації, пише Галка з місця події. Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук та голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич висловили вдячність за гідне представлення Прикарпаття та України на світовій арені:

«Нам важливо цих людей підтримати, адже вони представляють не тільки нашу область, але й державу. Спорт – це є показник і флагман. Тому обласний бюджет максимально долучається, щоб допомогти спортсменам у такий складний час», – зазначила Онищук.

Серед відзначених – призери чемпіонатів світу, Європи, учасники олімпійських ігор, тренери-викладачі спортивних шкіл, представники спортивних федерацій.

Грошові сертифікати отримали 28 спортсменів і 18 тренерів. Залежно від рангу змагань, сума премії варіюється від 2 000 до 50 000 гривень.

Максимальний грошовий сертифікат отримала майстриня спорту України, багаторазова переможниця всеукраїнських та міжнародних змагань, срібна призерка Чемпіонату Європи з легкої атлетики Ганна Шевчук.

«Я займаюся спортивною ходьбою. У всьому завдячую своєму першому тренеру, який привів мене у цей спорт і довів до Олімпійських ігор. Наступного року сподіваюся знову отримати путівку на Олімпійські ігри. Вже почала готуватися, я вже в рейтингу на Париж. Сподіваюся, все вийде і ми знову зможемо гарно представити нашу Україну», – поділилася Ганна.

Ганні вручили сертифікат на 50 000 гривень та окремо сертифікат на купівлю квартири у розмірі 750 000 гривень:

«Я рада, що сьогодні отримаю ці кошти, за які в майбутньому куплю квартиру. Я поки не маю власного житла, тому для мене це важливий і дуже щасливий день», – каже Ганна Шевчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *