“Ураган” вдома переміг “in.IT”

Футзал

На домашньому майданчику НФК «Ураган» приймав львівську команду «in.IT». В підсумку матч завершився з рахунком 5:1 на користь господарів поля. 

У першому таймі на 19-й хвилині Петро Шотурма зрівняв рахунок, а на перерву команди пішли з нічийним рахунком 1:1. Вже в другому таймі підопічні Максима Павленка забили чотири голи, а заключний 5 став сотим забитим мʼячем «драконів» у цьогорічному чемпіонаті, автором якого став Артем Фаренюк. 

Так на 25 хвилині, Марʼян Масевич забив свій дебютний в Vbet Екстра-лізі мʼяч та вивів команду з нічийного рахунку. Артем Фаренюк реалізував дубль у ворота суперника на 27-й та 38-й хвилині. 

З «драконів» також відзначився Михайло Грицина на 37-й хвилині, своїм особливим голом.

УРАГАН: Савенко, Левандівський, Корсун, Шотурма, Фаренюк, Швед, Грицина Микола, Грицина Михайло, Моспан, Масевич, Британ, Ткачук, Приходько, Жуков.

Головний тренер: Максим Павленко

IN.IT: Явний, Стегніцький, Константінов, Багряк, Мурин, Швець, Білюк, Корнійчук, Рябоконь, Гуль, Коваль, Горєлко.

Головний тренер: Андрій Федюк

Голи: Рябоконь (14ʼ) – Шотурма (19ʼ), Масевич (25ʼ), Фаренюк (27ʼ 38ʼ), Михайло Грицина (37ʼ)

Після зіграного 22-го туру, підопічні Максима Павленка продовжують очолювати турнірну таблицю Vbet Екстра-ліги сезону 2023/24. (21 матч, 58 очок).

Наступного тижня на НФК «Ураган» очікує матч відповідь 1/8 Кубку України з футзалу сезону 2023/24. «Дракони» на виїзді зіграють з Хмельницьким «Соколом». Нагадаємо, що у Франківську, 7 лютого, відбувся  1-й матч 1/8 та завершився переможним рахунком для НФК «Ураган» 6:2.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *