“Ураган” прийматиме столичний “ХІТ” (+ LIVE)

ТОП Футзал

“Дракони” зіграють проти бронзового призера.

У суботу, 11-го вересня, франківський “Ураган” на домашньому майданчику зіграє матч 3-го туру Parimatch Екстра-ліги проти столичного “ХІТа”. Матч відбудеться у спорткомплексі ІФФКФВ і розпочнеться о 12:00.

Ще свіжими у пам’яті франківських вболівальників є спогади про останні поєдинки “Урагану” та “ХІТа”. Саме цим клубам у квітні поточного року випала доля розіграти путівку до фіналу Екстра-ліги. І тоді на майданчику ІФФКФВ суперники відіграли два поєдинки, в яких поділили очки – з однаковим рахунком 2:0 спочатку перемогли “дракони”, а потім і “кабельники”. Втім, паритет після матчів на Прикарпатті лише додав запалу франківцям, які в Києві зуміли святкувати дві перемоги, здолавши своїх суперників спочатку у додатковий час, а згодом і в серії пенальті. Таким чином, “дракони” крокували до фінальних двобоїв.

Відтоді минуло всього п’ять місяців, а в обох команд відбулись відчутні кадрові зміни. Про зміни у складі чемпіона України нагадувати зайвий раз не будемо, а от столичний “ХІТ” залишила когорта досвідчених футзалістів – багаторічні лідери кабельників брати Андрій та Ігор Борсуки, а також Олександр Колесников. Натомість до Києва перебрались голкіпер Максим Лисенко (“Вітен” Білорусь), універсали Микола Кібиш (“Будмонстр”), Максим Літвінов (“Інтер”) і вже ексураганівець Ярослав Лебідь.

Станом на сьогодні обидві команди є сусідами в турнірній таблиці, адже здобули по чотири очки у попередніх двох зустрічах. Втратили залікові пункти що “ХІТ”, що “Ураган” у матчах проти команд-середняків – “кабельники” у 1 турі розписали нічию у рівненському матчі проти “Каридналу-Рівнестандарту” (5:5), тоді як “дракони” минулої  суботи дещо несподівано недорахувались очок у Хмельницькому (4:4). Зважаючи на щільність результатів, перемога у завтрашній грі дозволить комусь з суперників відірватись від опонента, тож можна очікувати як завжди безкомпромісного футзалу та видовищної гри.

Звертаємо Вашу увагу, що у Манежі ІФФКФВ перед початком гри квитки продаватися не будуть! Тому поспішайте придати перепустку онлайн на сайті ESPORT.IN.UA!

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ
11 вересня. Parimatch Екстра-ліга, 3 тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ – 12:00.
Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Орест Дуцяк (Дрогобич), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)​
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: Юрій Щепанський (Львів)
Делегат: Руслан Корпош (Луцьк)

Пряма трансляція:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *