На стадіон ІФНТУНГу повернеться великий футбол!

Футбол

Згідно рішення Виконавчого комітету Української асоціації футболу від 16 грудня 2019 року, з сезону 2021-2022 років впроваджено категорії стадіонів від 1 до 4. Категорії надаються на підставі відповідності стадіонів структурним критеріям згідно Положення про категорії стадіонів Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань з футболу.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу отримала від УАФ лист, у якому повідомляється, що в ході проходження процедури атестації футбольним клубом “Футбольна Академія “Прикарпаття” Івано-Франківськ 29 березня 2024 року на засіданні Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ було присвоєно та відправлено на затвердження Виконкому УАФ першу категорію УАФ стадіону “Спортивного комплексу імені Анатолія Гемби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ)” у м. Івано-Франківськ.

Стадіони 1 категорії УАФ мають право приймати матчі рівня Другої ліги ПФЛ України, юнацьких команд (U-19) Прем’єр-ліги України, жіночих ліг і Кубку України до стадії 1/8 фіналу. Стадіони 2 категорії УАФ можуть приймати матчі Першої ліги ПФЛ і Кубку України до стадії 1/4 фіналу. Стадіони 3 категорії УАФ можуть приймати матчі УПЛ, фінальні матчі Кубку та Суперкубку України. 4 категорія УАФ дозволяє проведення будь-яких офіційних матчів під егідою УАФ. Вона співвідноситься з 4 категорією УЄФА згідно Регламенту УЄФА про інфраструктуру стадіонів, яка, в свою чергу, дозволяє проведення міжнародних матчів високого рівня.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *