Андрій Андрейчук: “Перемога завжди додає впевненості команді”

Футбол

У виїзному поєдинку з ФК «Чернігів-ШВСМ», в якому «Буковина» здобула впевнену перемогу з рахунком 5:1, одним із головних героїв став Андрій Андрейчук, якому вдалося відзначитися хет-триком. По завершенні гри 21-річний нападник «Буковини» поділився враженнями від переможної гри «жовто-чорних» у Чернігові, а також розповів, що очікує від наступного домашнього матчу з «Кременем».

– Андрію, вітаємо тебе з перемогою та трьома забитими м’ячами у ворота суперника. Це твій перший хет-трик у кар’єрі?

– Дякую за привітання! Так, це перший хет-трик на професійному рівні в моїй кар’єрі.

– Які емоції відчуває нападник, коли забиває три голи в одному матчі?

– Звичайно ж, мені, як нападнику, завжди приємно забивати багато м’ячів, це моє головне завдання у кожній грі. Але, на мою думку, краще забити у десяти матчах поспіль по одному голу, ніж три за одну гру (усміхається). Найголовніше – щоб команда перемагала та успішно вирішувала свої завдання, а мої забиті м’ячі нехай будуть у вигляді приємного бонусу до цього.

– Завдяки чому тобі сьогодні вдалося відзначитися хет-триком, а команді – здобути впевнену перемогу з рахунком 5:1?

– Сьогодні на полі була справжня команда з характером. Ми билися один за одного на полі, а також за тих хлопців, які зараз травмовані і які не можуть нам допомогти. Футболісти виконали тренерську установку на всі 100%.

– Як вважаєш, чи стало сюрпризом для суперника, що «Буковина» зіграла у два нападника?

– Думаю, що вони такого не очікували. Наша команда переважно грає з одним нападником на вістрі атаки та насиченим центром поля. Напевно, сьогодні ми їх цим здивували, зігравши у два нападника.

– П’ять голів у двох матчах ти забив саме у ворота «Чернігів-ШВСМ». Як так стається, що навесні ти забиваєш виключно цій команді?

– Чесно кажучи, навіть не знаю. Можливо, просто співпадіння якесь (усміхається). Я стараюся завжди у кожній грі допомогти команді своїми діями на полі – якщо не гол забити, то результативну передачу віддати.

– Як ця перемога, на твою думку, вплине на «Буковину» у подальших матчах?

– Будь-яка перемога завжди додає команді впевненості, тому, звичайно, вплине максимально позитивно. Будемо з гарним настроєм готуватися до наступної домашньої гри.

– Чого очікуєш від наступного матчу, в якому «Буковина» у рідних стінах зіграє з «Кременем»?

– Насамперед нам потрібно вибачитися перед нашими вболівальниками за прикру поразку у грі з «Діназом». У наступному матчі очікую такої ж самовідданої гри у виконанні «Буковини», яку ми продемонстрували у Чернігові, та переможного результату.

Пресслужба СФК “Буковина”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *