Артем Сьомка та Максим Куліш – у символічній збірній 8-го туру другого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. За підсумками 8-го туру весняної частини чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” на виїзді здобуло нічию у матчі з “Лівим берегом” (1:1), до числа найкращих гравців туру увійшов фланговий хавбек Артем Сьомка, в активі якого результативна передача. Це вже друге подібне визнання для 26-річного півзахисника у цьому сезоні.

Натомість до символічної збірної за версією сайту Footboom вдруге поспіль потрапив центральний захисник івано-франківської команди Валерій Болденков.

Лівий захисник – Артем Сьомка (Прикарпаття)
Важкий виїзд на пристоличну арену «Лівий берег» Прикарпаття змогло завершити прийнятним нічийним результатом. Багато в чому це заслуга саме флангової роботи гостей, адже брати Когути, Войцеховський, Мисик – це напрочуд небезпечні візаві, а цього разу зіграли менш яскраво та ефективно. Крім, власне, захисної роботи, Сьомка старався підтримувати атаки через свою ліву лінію. Саме він після своєчасного переведення від Цюцюри вдало пробив по воротах, а Соловйов підправив м’яча в сітку, – зазначає Sport Arena.

Лівий півзахисник – Максим Куліш (Поділля)

Проти Діназа – одного зі своїх колишніх клубів – Куліш провів найкращі матчі в сезоні. Саме він створив другий гол, вистеливши передачу під дотик на Оробця, а потім забив сам, розправившись із суперниками після проходу з пасом від Місержи. Неодноразово Максим перегравав суперників один в один, видавав хороші подачі з гри та стандартів. Перемога над вишгородцями повернула Поділля на перше місце в групі «Вибування» – за два тури до фінішу регулярної першості це вже серйозно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *