“Пробій” пройшов “Інгулець” у Кубку України

Футбол

У середу, 21 серпня, підопічні Володимира Ковалюка провели поєдинок третього попереднього етапу VBET Кубка України.

Суперником Народної Команди на звітному етапі турніру виступили футболісти петрівського “Інгульця”, які виступають в УПЛ. “Пробій” до звітного матчу підійшов у найсильнішому складі – після тривалої дискваліфікації повернувся на поле Ростислав Волошинович, який пропустив старт сезону. А от виконувач обов’язків головного тренера “Інгульця” Василь Кобін вирішив перевірити у бою свій найближчий резерв. Про статус поєдинку свідчить і той факт, що до Городенки завітав президент петрівського клубу Олександр Поворознюк. В дорозі до “Пробій-Арени” президент потрапив у ДТП, та, на щастя, все обійшлось і Олександр Григорович зміг підтримати свою команду на трибунах.

Розпочався поєдинок з трьох нагод для “Інгульця”. Спочатку Дубілей не зумів влучно замкнути подачу з кутового, Пушкарьов з дальної відстані пробив “по горобцях”, а м’яч після удару Лісняк зі штрафного розминувся зі стійкою. Відповідь господарів була результативною. Оринчак заробив штрафний на правому фланзі, Феліпович подав, Харук головою увігнав “круглого” точно в ціль – 1:0! Для вихованця Городенківської ДЮСШ цей гол став першим у професіональній кар’єрі! Міг Волошинович подвоїти перевагу, але його удар пройшов повз ближню стійку. В доданий арбітром час активізувались гості і вже Лосенко з лету ледь не вразив “дев’ятку” воріт Піцана – на щастя для господарів все обійшлося.

З перших хвилин другого тайму знову ініціативою заволоділи гості. Вілівальд головою цілив під поперечку, але не точно. На 63-ій хвилині підопічні Василя Кобіна таки досягли свого – Пушкарьов впевнено реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. “Пробійці” зуміли відповісти супершансом у виконанні Харука. Молодий півзахисник опинився перед порожніми воротами після розіграшу кутового, та не повірив у власне щастя і пробив над рамкою. Головною зброєю “Пробою” в матчі були стандартні положення і вдруге команді вдалось відзначитись саме після стандарту. Подача з кутового завершилась “бразильським” пасом Радульського на Оринчака. Довідчений нападник такі нагоди не марнує – 2:1! Для Оринчака, до речі, це п’ятий забитий м’яч у складі НК “Пробій” в поточному сезоні. Втім, за вісім хвилин петрівці зуміли відігратись. Височенний Вілівальд опинився сам на ударній позиції після розіграшу штрафного – 2:2. Таким чином, суперникам довелось зіграти ще додаткових тридцять хвилин.

В екстратаймах мабуть найкращу нагоду для взяття воріт змарнував Дмитрук. Півзахисник “Пробою” чудово хитнув суперника і на силу пробив у ближній кут – Жилкін впорався з цим пострілом. Тож на господарів вдруге у поточному розіграші VBET Кубка України очікувала серія пенальті. Переможних пенальтистів не змінюють – Білий, Ріжко, Іваничук та Феліпович, як і в матчі з “Куликовим-Білкою”, свої спроби впевнено реалізували. Піцан потягнув удар Мисика, а Кисленко запустив “круглого” в небо. У підсумку, 4:2 – “Пробій” виходить до 1/8 фіналу турніру!

НК “Пробій” Городенка – “Інгулець” Петрове – 2:2 (1:0), пен. 4:2
Голи: Харук (22), Оринчак (78) – Пушкарьов (63), Вілівальд (86).
Серія пенальті: 0:1 – П’ятов, 1:1 – Білий, 1:1 – Мисик (воротар), 2:1 – Іваничук, 2:1 – Кисленко (повз ворота), 3:1 – Феліпович, 3:2 – Волохатий, 4:2 – Ріжко.
НК “Пробій”: Піцан (в), Білий, Радульський, Феліпович, Я. Пархуць (Ріжко, 85), Борисевич (к), Харук (Іваничук, 79), Волошинович (Дмитрук, 60), Сікач (Василенко, 95), Сондей (Дриган, 79), Оринчак. Запасні: Сердюк (в), В. Пархуць, Білик, Савчин, Ключко, Дитко, Креховецький (в). Головний тренер: Володимир Ковалюк.
“Інгулець”: Жилкін (в), Сидоренко, Дубілей, Вілівальд, Мисик, Лосенко (П’ятов, 64), Сад (к) (Чабан, 83), Лісняк (Волохатий, 64), Могильний (Білоцерковець, 79), Пушкарьов, Кисленко. Запасний: Сметанка (в). В. о. головного тренера: Василь Кобін.
Попередження: Сікач (53), Я. Пархуць (83), Дриган (119) – Волохатий (108).

Таким чином, НК “Пробій” очікує на наступного суперника у VBET Кубку України. Жеребкування стадії 1/8 фіналу заплановане на 27 серпня.

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *