“Пробій” – “Куликів-Білка” – 2:0. Огляд матчу

Футбол

У 4 турі Другої ліги у групі А НК “Пробій” вдома приймав ФК “Куликів-Білка”. 

В дебюті поєдинку відкривати лік голам у матчі могли гості. Пилипчук вийшов віч-на-віч з голкіпером і Піцан, скоротивши кут, зумів вийти переможцем цієї дуелі. “Пробійці” відповіли небезпечними випадами Оринчака, але в обох випадках нападника підвела влучність. Непогано бив Борисевич зі штрафного, та голкіпер впорався з ударом. Вийшов переможцем Данкович і в наступному епізоді, коли Оринчак скористався помилкою Василя Білого і не зміг переграти голкіпера. Перший тайм видався доволі цікавим, але голів так і не приніс – 0:0.

Другий тайм розпочався з двох нагод у Харука після розіграшу кутових. Якщо у першому випадку м’яч пройшов вище, то у другому лише відчайдушна гра Репети у неприкритому куті воріт завадила півзахиснику відзначитись дебютним голом у Другій лізі. Загрожували воротам суперників і Волошинович з Сікачем, але обом бракувало влучності у завершальній фазі. Гості відповіли дальнім ударом від Ничипоренка, з яким не без складнощів впорався Піцан. На 75-ій хвилині підопічні Володимира Ковалюка досягли свого. Білий розібрався у карному майданчику суперника і, “відклеївшись” від Ничипоренка, увігнав “круглого” точно в ціль – 1:0! За десять хвилин Оринчак подвоїв перевагу “пробійців”. У боротьбі з Василем Білим нападнику вдалось у стрибку завершити атаку своєї команди результативно – 2:0! У час, що залишився, відзначитись не вдалось нікому з суперників, тож “Пробій” святкував свою четверту перемогу в Другій лізі і сьому поспіль в дебютному сезоні на професіональній арені!

НК “Пробій” Городенка – ФК “Куликів-Білка” – 2:0 (0:0)
Голи: І. Білий (75), Оринчак (85)

НК “Пробій”: Піцан (в), Я. Пархуць, Радульський, І. Білий, Феліпович, Борисевич (к), Харук, Сікач (Ключко, 73), Іваничук (Дриган, 86), Дмитрук (Волошинович, 46), Оринчак (Василенко, 88). Запасні: Сердюк (в), Креховецький (в), В. Пархуць, Білик, Савчин, Дитко, Ріжко, Сондей. Головний тренер: Володимир Ковалюк
ФК “Куликів-Білка”: Данкович (в), Савошко, Калинчук, В. Білий (к), Береза, Ничипоренко, Іваночко (Малецький, 46), Копил (Гладкий, 78), Байрук (Панасюк, 46), Патуляк (Репета, 46), Пилипчук (Іванченко, 79). Запасні: Денега (в), Грось, Ілюхін, Рожко, Шарабура. Головний тренер: Богдан Костик.
Попередження: Борисевич (63), Сікач (68), Оринчак (85) – Калинчук (66), Пилипчук (69), Ничипоренко (90+1)

У наступному, 5 туру Другої ліги НК “Пробій” вирушить на Закарпаття, де зустрінеться з ФК “Ужгород”. Ця гра відбудеться 7 вересня на стадіоні “Авангард” в Ужгороді і розпочнеться о 16:15.

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *