Наші профі. ПФЛ: “Полісся” поки без перемог

Футбол

“Полісся” Богдана Оринчака поки не забиває в новому сезоні, “Металіст” Віталія Федоріва та “Кривбас” Романа Дебелка мчать до УПЛ – про це і не тільки в нашому огляді “Наші профі. ПФЛ”.

ПЕРША ЛІГА. 2 ТУР

“Полісся” Житомир – “Гірник-Спорт” Горішні Плавні – 0:2
Богдан Оринчак (П) вийшов у стартовому складі і був замінений на 55 хвилині.

Житомирське “Полісся” продовжує лихоманити. Після поразки від “Ниви” (0:1), минулих вихідних команда Богдана Оринчака поступилась “Гірнику-Спорт” – 0:2. Наш земляк вийшов у стартовому складі і був замінений у другому таймі. “Полісяни” наразі посідають передостанню позицію у Першій лізі, не забивши при цьому жодного (!) м’яча.

“Кривбас” Кривий Ріг – “Нива” Тернопіль – 1:0
Роман Дебелко (К) відіграв весь матч і на 16-ій хвилині відзначився голом. Сергій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Прикарпатський бомбардир Роман Дебелко відкрив лік голам у “Кривбасі”. У домашньому матчі криворіжці завдяки єдиному м’ячу саме нашого земляка обіграли “Ниву” – 1:0. Наразі “Кривбас” у когорті з трьох команд, які поки не втрачали очок в чемпіонаті.

“Металіст” Харків – ФК “Ужгород” – 3:1
Віталій Федорів (М) відіграв весь матч.

Без втрат йде і харківський “Металіст” Віталія Федоріва. На вихідних “металісти” вдома обіграли “Ужгород” (3:1), а наш земляк відіграв всі 90 хвилин.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА А. 2 ТУР

“Діназ” Вишгород – МСК “Дніпро” Черкаси – 1:1

Нічийний синдром переслідує черкаський “Дніпро”, який очолює Тарас Ільницький. У 2 турі Першої ліги “дніпряни” в гостях поділили очки з вишгородським “Діназом” – 1:1. За підсумком ігрового вікенду “Дніпро” перебуває на дева’ятому місці групи А, маючи у своєму активі 2 залікові пункти.

“Карпати” Львів – “Рубікон” Київ – 3:0
Остап Вульчин (К) залишився на лаві для запасних. Владислав Приймак (К) не потрапив до заявки на матч.

Феєрично увірвалось до професіонального футболу чергове переродження “Карпат” зі Львова. Команда Андрія Тлумака на домашній “Україні” не залишили шансів столичному “Рубікону” – 3:0. На жаль, повернення обійшлось без наших земляків – Остап Вульчин залишився на лаві до запасних, тоді як Владислав Приймак не потрапив до заявки на матч.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА Б. 2 ТУР

“Таврія” Мар’янівка – “Енергія” Нова Каховка – 4:1
Олександр Нестерук (Е) відіграв весь матч і на 36-ій хвилині отримав попередження.

На вихідних новокаховська “Енергія” зазнала першої поразки в сезоні, в дербі поступившись “Таврії” – 1:4. Захисник Олександр Нестерук відіграв весь поєдинок, “напрацювавши” при цьому на попередження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *