Квитки на матч «Прикарпаття» – «Металіст» вже у продажу

Футбол

У середу, 4 серпня, розпочинається попередній продаж квитків на матч 3-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги між командами “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Металіст” (Харків). Цей поєдинок відбудеться на стадіоні “Рух” вже найближчої суботи, 7 серпня (початок о 18.30). Вартість квитка – 50 гривень. Кількість – обмежена, а придбати їх можна буде лише у касах стадіону!

Для зручності вболівальників каси з продажу квитків на МЦС “Рух” (вул. Чорновола, 128) працюватимуть за наступним графіком:

4 серпня (середа) – з 16.00 до 19.00

5 серпня (четвер) – з 16.00 до 19.00

6 серпня (п’ятниця) – з 16.00 до 19.00

7 серпня (субота) – з 12.00 до початку матчу

Звертаємо вашу увагу, що для учасників АТО, власників “Картки іванофранківця” та дітей віком до 14 років (у супроводі батьків) вхід на домашні матчі становить 1 гривню. Однак кількість пільгових місць є обмеженою. Дані пільгові категорії можуть отримати квиток в касі за символічною ціною, пред’явивши відповідне посвідчення, яке потрібно показати при проходженні контролю на вході до трибун стадіону.

Закликаємо вболівальників дотримуватися усіх рекомендацій щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Просимо займати саме ті місця на трибунах, які вказані у ваших квитках, щоб зберігати соціальну дистанцію, а також знаходитися на території стадіону в захисних масках або респіраторах.

1 thought on “Квитки на матч «Прикарпаття» – «Металіст» вже у продажу

  1. Чому не запровадити онлайн-продаж квитків? Що за рудимент радянських часів – каса та черга???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *