ЛЮДМИЛА ЛУЗАН – СРІБНА ПРИЗЕРКА ОЛІМПІАДИ!

Олімпійські види ТОП

Олімпійська збірна України розпочала передостанній змагальний день у Токіо із “срібла”. Його здобули каноїстки Людмила Лузан та Анастасія Четверікова у двійці на дистанції 500 метрів.

В одиночному спринті на 200 метрів Людмила Лузан здобула “бронзу”, а тепер додала до свого активу ще одну медаль – у парі з Анастасією Четверіковою.

Українська пара приїжджала на Олімпіаду в статусі претенденток на медаль. Лузан та Четверікова виграли останній чемпіонат Європи, який проходив за кілька місяців до Токіо-2020, а Людмила називає саме 500 метрів своєю “коронною” дистанцією.

До фіналу українки пробилися з двома перемогами: спершу вони виграли відбірковий заїзд, а тоді – перемогли у півфіналі. Двічі показували другий найкращий час: українок випереджала лише пара з Китаю (Сюй Шисяо та Сун Менгя), чинні чемпіонки світу.

У фіналі боротьба за “золото” розгорнулася саме між цими двома парами. Українки поступалися китаянкам, але впевнено випередили усіх інших суперниць. Третє місце на фініші розіграли Канада та Німеччина.

У підсумку українки втримали срібну нагороду. “Золото” – за Китаєм. А ось у боротьбі за “бронзу” перемогу здобули представниці Канади.

Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *