Андрій Колісник: “Канали “Футбол” говорять, що на стадіоні “Прикарпаття” не було інтернету – це неправда”

Футбол

Тренер аналітик “Металіста” Андрій Колісник розказав про проблеми, які виникли під час проведення і трансляції матчу з “Прикарпаттям”.

«На передматчевій нараді нам обіцяли, що поле буде полите. Перед розминкою, перед матчем і в перерві, як належить за регламентом. Але, звичайно ж, в останній момент тренер «Прикарпаття» наказав службам стадіону не поливати поле взагалі.

Телеканал «Футбол” не транслював 1 тайм нашого матчу, показавши свій професіоналізм. Вони кажуть, що не було інтернету на стадіоні, що неправда. Я спілкувався з техніками, і вони сказали, що віддають 2 потоки: один на ПФЛ, а другий – каналу «Футбол». І ПФЛ свій потік приймає, а канал «Футбол» – не хоче. Це слова техніків, які вели трансляцію. І так, вони відразу переключилися на модем, коли зрозуміли, що інтернет на стадіоні дійсно пропав. Тому трансляцію можна було показувати відразу. Повторюся, так говорять техніки, може і вони помиляються », – написав Колісник.

Раніше стало відомо, що телеканали «Футбол 1/2/3» не могли почати трансляцію матчу «Прикарпаття» – «Металіст» на ютуб-каналі «Перша ліга», оскільки господарі матчу не забезпечили їм доступ до інтернету, хоча це передбачено контрактними зобов’язаннями з ПФЛ.

Пізніше пост із телеграм-каналу Колісника було видалено.

ua.tribuna.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *