“Благо-Юність” – переможець Кубка КРАФ!

Футбол

Дебютний сезон Кубка Калуської районної асоціації футболу добіг до завершення.

У фінальному двобої за головний трофей зійшлись “Благо-Юність” та калуська “Гарда”. На відміну від матчу цих же команд на груповому етапі (тоді, нагадаємо, була зафіксована перемога “Благо-Юності” з рахунком 4:1), цього разу суперники потішили вболівальників більшою кількістю голів, та й гострішою інтригою.

Вже на 2-й хвилині матчу реноме фаворита зустрічі підтвердила “Благо-Юність”, відкривши лік голам у матчі зусиллями Третяка – 1:0. За 10 хвилин “Гарда” відновила статус-кво. Це екснападник “Вереса”, “Карпат” та “Калуша” Пецків зрівняв рахунок – 1:1. Втім, на перерву суперники пішли за мінімальної переваги “будівельників” – під завісу першого тайму Канюк вивів свою команду вперед.

Після відпочинку своє вагоме слово у зустрічі сказав Пецків, оформивши дубль – 2:2. А на 73-ій хвилині Рибатчин відправив суперника у своєрідний нокдаун – 2:3. Оговталась “Благо-Юність” під завісу тайму – Павлюк у доданий арбітром час зрівняв рахунок і суперникам довелось визначити сильнішого у серії пенальті. А у футбольній лотереї сейв Макогона дозволив “Благо-Юності” підняти над головою черговий трофей – 5:4!

“Благо-Юність” – “Гарда” – 3:3 (2:1), пен. 5:4.
Голи:
Третяк, 2, Канюк, 41, Павлюк, 90+2 – Пецків, 12, 54 Рибатчин, 73.

Фото: ФК Благо-Юність у ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *