Наші профі. ПФЛ: Дебелко забиває вдруге

Футбол

“Металіст” Віталія Федоріва та “Кривбас” Романа Дебелка відриваються від переслідувачів, “Полісся” Богдана Оринчака потрохи набирає хід – про це і не тільки в традиційному огляді “Наші профі. ПФЛ”.

ПЕРША ЛІГА. 4 ТУР

“Полісся” Житомир – “Агробізнес” Волочиськ – 1:0
Богдан Оринчак (П) увійшов у гру на 90-й хвилині.

Оговтались після невдалого старту у Першій лізі футболісти “Полісся”, які святкували свою другу поспіль перемогу. Цього разу вдома полісяни мінімально здолали волочиський “Агробізнес” – 1:0. Богдан Оринчак відіграв кілька хвилин, увійшовши у гру наприкінці поєдинку. За підсумком 4-го туру “Полісся” ділить шосту-сьому позиції разом з луцькою “Волинню”.

“Кривбас” Кривий Ріг – “Кремінь” Кременчук – 4:1
Роман Дебелко (К) вийшов у стартовому складі, на 30-ій хвилині відзначився голом і був замінений на 69-й хвилині.

Нападник “Кривбасу” Роман Дебелко підтверджує власне реноме голеадора, відзначившись у воротах “Кременя”, а його команда переконилво перемогла з рахунком 4:1. Завдяки цій перемозі криворіжці продовжують утримуватись на вершині разом з харківським “Металістом”, які поки не втрачали очок в сезоні.

“ВПК-Агро” Вишневе – “Альянс” Липова Долина – 0:3
Олександр Лучик (А) увійшов у гру на 46-й хвилині.

“Альянс” після “галасливого” початку сезону святкував свою першу перемогу. Під “гарячу руку” клубу з Сумщини потрапив “ВПК-Агро” – 3:0. Вихованець ДЮСШ №3 Олександр Лучик увійшов у гру по перерві. Після 4-го туру “Альянс” піднявся на дев’яту позицію чемпіонату Першої ліги.

НиваТернопіль – “Гірник-Спорт” Горішні Плавні – 1:0
Сергій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

“Свої” очки продовжує набирати тернопільська “Нива”, яка, нагадаємо, минулоріч балансувала на межі вильоту з Першої ліги. На вихідних тернополяни без участі голкіпера Сергія Жупанського, який знову залишився на лаві для запасних, вдома обіграли “Гірник-Спорт” – 1:0. На старті сезону “Нива” чи не головна несподіванка чемпіонату, адже наразі перебуває на п’ятій сходинці турнірної таблиці.

“Олімпік” Донецьк – “Металіст” Харків – 1:2
Віталій Федорів (М) відіграв весь матч і на 26-й хвилині отримав попередження.

“Металіст”, як і “Кривбас”, на всіх парах мчить до УПЛ. У звітному турі харків’яни в гостях обіграли “Олімпік” – 2:1. Захисник Віталій Федорів відіграв всі 90 хвилин і “напрацював” на попередження. “Металіст” з чотирма перемогами в активі перебуває на вершині Першої ліги.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА А. 4 ТУР

ФК “Чернігів” – МСК “Дніпро” Черкаси – 2:1

Черкаський “Дніпро”, який очолює прикарпатський фахівець Тарас Ільницький, продовжив свою серію без перемог, в гостях програвши “Чернігову” – 1:2. За підсумком 4-го туру черкащани ділять дванадцяту-тринадцяту сходинки разом з борщагівською “Чайкою”.

“Карпати” Львів – АФСК “Київ” – 2:1
Владислав Приймак (КЛ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 63-й хвилині. Остап Вульчин (КЛ) не потрапив до заявки на матч.

В напрямку Першої ліги впевнено рухаються львівські “Карпати”, честь якого захищають одразу двоє наших краян. У переможному матчі проти “Києва” (2:1) захисник Владислав Приймак вийшов зі стартових хвилин, тоді як голкіпер Остап Вульчин не потрапив до заявки. “Карпатівці” наразі є однією з двох команд, які не втрачали очок в сезоні – дев’ять залікових пунктів і третя позиція групи А Другої ліги.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА Б. 4 ТУР

ФК “Суми” – “Енергія” Нова Каховка – 3:0
Олександр Нестерук (Е) відіграв весь матч.

Третьої поспіль поразки зазнала новокаховська “Енергія”, честь якої захищає Олександр Нестерук. У звітному турі “енергетики” не змогли знайти контраргументів у матчі проти “Сум” – 0:3. Наш земляк провів на полі весь поєдинок. У турнірній таблиці “Енергія” опустилась вже на чотирналцяте місце, здобувши всього три очки у чотирьох матчах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *