Наші профі. ПФЛ: перша втрата “Кривбасу”

Футбол

“Металіст” Віталія Федоріва продовжує штампувати перемоги в Першій лізі, “Кривбас” Романа Дебелка і “Карпати” Владислава Прйимка і Остапу Вульчина втрачають перші очки – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

ПЕРША ЛІГА5 ТУР

“Агробізнес” Волочиськ – “Кривбас” Кривий Ріг – 0:0
Роман Дебелко (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 82-й хвилині.

Першої втрати очок в поточному сезоні зазнав криворізький “Кривбас”. У матчі 5-го туру Дебелко і Ко так і не зуміли підібрати ключі до воріт волочиського “Агробізнесу” – 0:0. Наш земляк вийшов у стартовому складі і був замінений під завісу матчу. Втрата очок коштувала криворіжцям першої сходинки таблиці – наразі команда йде другою у Першій лізі.

“Металіст” Харків – “Оболонь” Київ – 3:0
Віталій Федорів (М) відіграв весь матч.

“Металіст”, на відміну від “Кривбасу”, не збирається збавляти оберти на шляху до УПЛ. На вихідних харків’яни вдома за глядацького аншлагу розібрались зі столичною “Оболонню” – 3:0. Капітан “металістів” Віталій Федорів традиційно провів на полі всі 90 хвилин. За підсумком туру “Металіст” одноосібно очолив турнірні перегони, здобувши п’ять перемог у п’яти матчах.

“Кремінь” Кременчук – Нива” Тернопіль  1:2
Сергій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Продовжує дивувати футбольну громадськість тернопільська “Нива”. Тернопляни у звітному турі взяли три залікові пункти у протистоянні з кременчуцьким “Кременем” – 2:1. Голкіпер Віталій Жупанський все ще очікує на свій шанс у команді, залишившись на лаві для запасних. “Нива” за підсумком 5 турів стала чи не головним відкриттям сезону, адже наразі команда з 10 очками в активі перебуває на третій (!) сходинці Першої ліги.

“Поділля” Хмельницький – “Полісся” Житомир – 1:0
Богдан Оринчак (ПЖ) вийшов у стартовому складі, на 12-й хвилині отримав попередження і був замінений на 76-й хвилині.

Невдалим виявився вояж на Хмельниччину і для ще одного нашого земляка Богдана Оринчака. “Полісся” з прикарпатським нападником у складі в гостях поступилось “Поділлю” – 0:1. Полісяни після 5-го туру йдуть десятими і зовсім не виправдовують раніше виданих авансів.

“Альянс” Липова Долина – ФК “Краматорськ” – 1:0
Олександр Лучик (А) увійшов у гру на 75-й хвилині.

Другу перемогу поспіль в сезоні здобув “Альянс”. Клуб з Липової Долини мінімально обіграв “Краматорськ” – 1:0. Півзахисник Олександр Лучик увійшов у гру на 75-ій хвилині. “Альянсівці” піднялись на сьому позицію, здобувши сім залікових пунктів.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА А. 5 ТУР

МСК “Дніпро” Черкаси – “Буковина” Чернівці – 3:1

Черкаський “Дніпро” під керівництвом прикарпатського фахівця Тараса Ільницького нарешті здобув дебютну перемогу у Другій лізі. Під натиском “дніпрян” не встояла черінвецька “Буковина” – 3:1. Домашня звитяга дозволила “Дніпру” зробити стрибок на десяту позицію групи А Другої ліги.

“Діназ” Вишгород – “Карпати” Львів – 1:0
Владислав Приймак (К) відіграв весь матч. Остап Вульчин (К) залишився на лаві для запасних.

У звітному турі несподівано втратили очки львівські “Карпати”. У 5 турі команда Андрія Тлумака поступилась вишгородському “Діназу” – 0:1. У складі “зелено-білих” Владислав Приймак відіграв весь матч, тоді як Остап Вульчин спостерігав за грою з лави для запасних. Невдача відкинула “карпатівців” на четверту позицію турнірної таблиці.

“Чайка” Петропавлівська Борщагівка – “Епіцентр” Дунаївці – 1:0
Володимир Сениця (Е) відіграв весь матч.

Несподіваним можна назвати і результат матчу у Макарові, де “Чайка” обіграла “Епіцентр” з Дунаївців – 1:0. Захисник гостей Володимир Сениця провів на полі всі 90 хвилин. За підсумком туру “будівельники” ділять восьму-дев’яту сходинки разом зі столичним “Рубіконом”.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА Б. 5 ТУР

“Енергія” Нова Каховка – “Перемога” Дніпо – 0:1
Олександр Нестерук (Е) залишився на лаві для запасних.

Продовжує своє падіння у групі Б новокаховська “Енергія”, яка у звітному турі вдома програла дніпровський “Перемозі” – 0:1. Захисник господарів Олександр Нестерук залишився на лаві для запасних. Після 5-го туру “Енергія” опустилась вже на п’ятнадцяту позицію турнірної таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *