В Одесі дівчата грали у регбі-7

Регбі

21 серпня в Одесі відновились ігри осінньої частини регбійного сезону двома турнірами: Кубком України з регбі-7 серед жіночих команд і другим туром чемпіонату України з регбі-7 серед дівчат 2005-06 років народження. В обох турнірах взяли участь і дівчата з Івано-Франківська.

У Кубку України команда вищої ліги ДЮСШ-2-“Прикарпатські вовчиці” нічого не могла протиставити іншим чотирьом командам з Харкова, Одеси, Львова та Києва, які грають у суперліговському чемпіонаті з регбі-7, і зайняла п”яте місце. Перемогу у Кубку України святкували господарки змагань збірна Одеси. Команда “Левиці”, за яку виступала наша вихованка Гільтайчук Єлизавета, зайняла четверте місце.

Дівчата 2005-06 років народження змагались у другому турі чемпіонату України з регбі-7. Івано-Франківськ у цих змаганнях представляють одразу дві команди ДЮСШ-2: “Галка” і “Прикарпатські вовчиці”. Після першого туру, який у травні відбувся у Кременці Тернопільської області, на лідируючих позиціях були команди КДЮСШОР “Динамо” з Харкова і РК”Пантери”- ДЮСШ Бориспіль, які легко випередили наших землячок.

У звітному турі команді ДЮСШ-2-“Галка” вдалось нав”язати суперницям-лідеркам боротьбу, але, при рівній грі, на останніх хвилинах обох ігор, не скориставшись своїми шансами, пропускала результативні контрвипади суперниць: програш харків”янкам – 5:17 і бориспільчанкам – 17:27. Справедливо буде відзначити, що на результати у цих іграх негативно вплинула втрата із-за травми у першому таймі першої гри з “пантерами” ключової гравчині і лідерки команди півзахисниці Рудницької Юлії. У суперечці двох франківських команд перевага була на стороні “галок” – 24:5.

Після двох турів лідерство у чемпіонаті захопила команда з Борисполя, команда з Харкова – друга, франківчанки займають третє і четверте місця. Останній, третій тур чемпіонату відбудеться 19 вересня у Івано-Франківську.

Михайло Ярема, Франківське регбі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *